ÁLLATI CUKISÁGOK

Milyen spirituális küldetése van kutyádnak az életedben? – Nem is gondolnád!

Az ember legjobb barátja feltétel nélkül szeret, és elkíséri egy életen át. Megajándékoz bennünket vidámságával és kedvességével, anélkül, hogy bármit is kérne érte cserébe. Ez az állat azonban nem véletlenül érkezett az életedbe, ő választott téged, hogy teljesítsen egy spirituális küldetést és a négylábú védőangyaloddá válhasson.

Nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjünk, mi mindenben is segítenek egy hosszú nap után a kutyusaink. Feltöltenek energiával, elfeledtetik velünk a problémáinkat egy labdával vagy az ugatásukkal. Más kultúrákban, mint például a kínai és a maja filozófiában, a kutya a feltétel nélküli szeretet szimbóluma, aki azért jön el hozzánk, hogy elindítsa a szeretet áramlását. A hűség, a becsületesség és az igazság jelképe. Lényege, a szereteten keresztül megélni mindent.

Most megmutatjuk a kutyák küldetését a Földön, és azt, hogy miért is lépnek be az életünkbe. Nagyon figyelj, soha ne felejtsd el, hogy tőlük mindig tiszta szeretetet kapsz!
 

Lelki védelmezők

Született energetikus védelmezők. Nem csak földi, hanem égi szinten is, hűségesen elkísérnek akár az álmaidba is. Felszívják a negatív energiákat, amiket magaddal cipelsz, vagy felveszel a környezetedből, -s átalakítják őket pozitív erőkké. Ehhez olyan elemeket használnak, mint a víz és a növények. A gyengédség és cirógatás, a szeretet összes formája, amit kapnak tőlünk, egyfajta védőpajzsként viselkedik, távol tartja az összes rossz erőt, és helyette jó energiákkal töltik meg az auránkat. 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL