ÁLLATI CUKISÁGOK

14 dolog, amit minden kiskutya el szeretne mondani a gazdájának

Szia, Maxnak hívnak, egy kölyökkutya vagyok, és hamarosan el fognak vinni a bátyáimtól és nővéreimtől, hogy saját családom legyen. Nagyon izgatott vagyok, ugyanakkor van néhány dolog, amit szeretném, ha tudnának. Ez az üzenet minden állatbarátnak szól, tőlem, Maxtól, vagy Rextől, vagy Bellától, a név mindegy is. Bárhogy is hívják a kiskutyádat, lent az ő szavait fogod olvasni.

Mindössze 10-15 évig élek, és minden pillanat, amikor nem vagyok veled, elszomorít. Kérlek, emlékezz erre.


Adj időt, hogy megértsem, mit szeretnél. A jót szeretném tenni, csak hagyd, hogy rájöjjek, mi is az. Segíts, hogy jó kutyád lehessek.

Ha valaha azon gondolkodnál, hogy bánts, gondolj erre: könnyen összezúzhatnám a kezedben található összes csontot, de sosem teszem, mert a barátságunk mindennél fontosabb nekem.


Ne zárj be és ne nézz levegőnek büntetésből, ha valami rosszat tettem. Neked van családod, vannak barátaid, hobbijaid, munkád – nekem csakis TE vagy.


Segíts, hogy megtanuljak bízni benned. Ez jelenti majd számomra a világot. Kérlek, ne törd össze.


Nem beszélem a nyelvedet, de a testem majd elárulja, hogy érzem magam.


Tartsd észben, hogy sosem fogom elfelejteni, miként bántál velem. Megbocsátok, de nem felejtek. Attól a naptól kezdve, hogy először találkoztunk, a maximumon szeretlek. Kérlek, ne élj vissza ezzel.


Beszélj hozzám. Lehet, hogy nem értem minden egyes szavad, de hallom a hangodat, ami számomra a világot jelenti.


Ne felejtsd el megmosni a fogam, mert magamnak nem tudom megcsinálni. Kezdd el még kiskoromban, hogy hozzászokjak.


Ne légy dühös, ha kissé túlzottan csintalan voltam. Csak egy gyerek vagyok. Segíts felnőni.

 

Emlékezz rá, hogy a te ételeid közül néhány számomra mérgező. Ne adj nekem a te tányérodról. Könyörögni fogok érte, mert olyan finomnak tűnik, de kérlek, légy erős, és ne adj belőle, mert ha elhízok, az tönkreteszi az egészségem.


Ha azt látod, hogy nincs annyi energiám, mint régen, ne légy dühös vagy csalódott. Lehet, hogy nem érzem jól magam, nem jó nekem az étel, amit adsz, vagy csak kezdek megöregedni.


Vigyázz rám és gondoskodj rólam öregkoromban is, hiszen te sem vagy örökké fiatal. Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyorsan öregszem. Nem akarlak szomorúvá tenni, de egyszerűen nem tehetek róla.


Légy velem akkor is, amikor nehéz döntéseket kell meghozni. Ne mondd azt, hogy „Nem tudom végignézni, túlságosan nehéz.” Én is félek, de addig, amíg itt vagy, bármit el tudok viselni. Maradj velem.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL