SZÁMMISZTIKA

Az ajtó üzenete

Szerző:
Szabó Anna
A Feng Shui filozófiája szerint a lakás is él. A bejárati ajtó megfelelője a száj, az ablakoké pedig a szemek. Személyes GUA számod és egy iránytű segítségével megfejtheted, mit üzen számodra a saját bejárati ajtód.

Léteznek úgy nevezett tanuló lakások, ahol az életfeladatainkat kell megoldanunk. Vajon túljutottunk már az otthon adta feladaton? Megoldottuk a leckét? Ezzel a személyi fejlődésünk magasabb fokára léptünk. Ilyenkor a lakás egyszerűen kilök bennünket, elköltözünk. Egy-egy lakhelyváltoztatás más irányba néző bejárati ajtóval életünk medrét tereli új irányba. Sokszor viszont képtelenek vagyunk mást találni, mint az előző, mert még nem oldottuk meg feladatunkat, és az újabb lakás ugyanazt a kihívást tűzi ki elénk.

Ha esetleg elfelejtetted a GUA számodat, vagy nem számoltad még ki, akkor megteheted itt >>>


Tájolás


Állj a bejárati ajtóba az iránytűvel a kezedben, és nézz kifelé. Így a lakás felé áramló Chi energia irányát meg tudod határozni.


Keresd ki a táblázatból az ajtód tájolását, majd olvasd el az üzenetét!


Gua szám

1


2

5(férfi)

3

4

6

7

8

5 (nő)

9

Ajtó iránya Észak

1

2

3

4

5

6

7

8

Kelet

9

10

11

12

13

14

15

16

Dél

17

18

19

20

21

22

23

24

Nyugat

25

26

27

28

29

30

31

31

 



Szeretnél további érdekességeket megtudni a témával kapcsolatban? Akkor ezt mindenképpen vedd meg:

Szilvásy Judit
Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy siekresebb életért!
(Első Magyar Feng Shu Centrum)

A Feng Shui a többezeréves kínai térrendezés művészete, amely szerint életünket, egészségünket alapvetően befolyásolja a lakás, ház, amelyben élünk.

Ez a könyv a Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival! című könyv folytatása, mely a Feng Shui alapfogalmaiba vezeti be az olvasót. Itt, a folytatásban már konkrét gyakorlati tanácsokat találhat az olvasó lakása átrendezéséhez, mely záloga lehet egy sikeresebb életnek...

Rendeld meg itt >>>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL