Kelet

 

Kelet
(9-16)

 

9.


Szerencse és boldogság vár rád ezen a helyen. Ha társat keresel, abban is kedvezők az esélyeid. Jó lehetőség kínálkozik, ha házasságon töröd a fejed. Ha követed az aranyszabályt, akkor központi helyet foglalhatsz el, és mások inspirációját is segítheted. Kreatív erőfeszítésed sikert, és ezzel együtt jó anyagi lehetőségeket hoz. Boldogságodat önzetlenségednek is köszönheted.


10.


Jobban élvezheted a gyarapodást, ha a magasabb pozíciókban lévők segítségére támaszkodsz, sem mint saját erődre. Ügyelj rá, hogy a büszkeség ne uralkodjon el rajtad. A szerencse egy új, vagy ismét felvirágoztatott vállalkozással érkezik. Az sem kizárt, hogy egy kicsinek induló üzlet növi ki magát. Váratlan szerencse várományosa is lehetsz.


11.


Életedben minden virágzik. Segítséget kapsz magasabb pozícióban lévő emberektől, nem várt helyekről egyaránt. Tudatosítsd magadban céljaidat, és várd ki a cselekvésre legalkalmasabb pillanatot. Mindent megkaphatsz, amiről csak álmodsz. A boldogság, egészség, gazdagság, mind a tiéd lehet. Küzdj jobban az életért, tegyél meg mindent az áhított cél elérése érdekében, de semmiképp ne erőszakold ki azt. A baj hirtelen keletkezhet, és bár nehéz megállni, mégis figyelj és maradj nyugodt. Ahogy jött, úgy el is múlik.

12.


Ez a lakás, olyan, mint egy késő őszi naplemente. Igyekezz hosszú távú terveket készíteni és megvalósítani. Gyökerezz és növekedj. Kétségeid, következetlenséged anyagi és párkapcsolati problémákat idézhet elő. Ha kitartó vagy, munkád eredményes lesz. Jó lehetőség kínálkozik egy működő párkapcsolat kialakítására. Akard, de legyél tisztában azzal is, hogy a kellő áldozatot neked is meg kell hoznod.


13.


Ez a lakás olyan, mint egy hulló csillag. A nehézségek idején ne feszítsd túl magad. Nem szül jót, ha nyomás alatt hozol komoly döntéseket. Várj és figyelj. Minden megváltozik. A türelem a legjobb út céljaid eléréséhez. Szerencsés fordulat várható.


14.


A kezdeti nehézségek után jön a siker. A problémás időszakban nehéz megvalósítani ambiciózus terveidet, és ez könnyen lelohasztja lelkesedésedet. Házasságodban szintén megtapasztalhatod az élet buktatóit. Legyél hűséges, nyugodt és bízzál magadban. Sehova sem jutsz, ha a rossz utat választod. Várj inkább, és csak akkor cselekedj, ha elérkezett az idő. Elérkezik hozzád is a megfelelő pillanatban a bőség és a boldogság.


15.


Az álmodozás az élet megrontója. Középszerűség. Gyakorolj kellő alázatot, ez szerencsét hoz neked. Legyél rugalmas és fogd vissza magad a bíráskodásban, segíts másoknak. A lehetőségek csak így jöhetnek el hozzád. Ha nap, mint nap élsz e tulajdonságokkal, életed virágba borul.


16.


Élj a lehetőséggel, hogy a nálad tapasztaltabbak segítségét kérheted. Céljaid kissé túlzottak, az elővigyázatlan hajszolásuk összeomláshoz vezethetnek. Időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg, ha megtanulod és gyakorolhatod az önfegyelmet. Legyél rugalmas! És bár első hallásra talán nem kellemes, mégis igaz, hogy nehézségeidet te okozod önmagadnak. Amíg másokat okolsz saját életed megoldatlan problémái miatt, elveszted szem elől a lehetőséget, hogy életed pozitív irányba változzon. Fogadd meg a nálad tapasztaltabbak tanácsát, így képes leszel a virágzásra, növekedésre.

Vissza a táblázathoz >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL