Észak

Észak
(1-8)

 

1.


Szembesülsz az összes félelmeddel. Óvakodj attól, hogy a kelleténél jobban belebonyolódj bizonyos dolgokba. Ez téged nem csak felbosszanthat, anyagi veszteséget is okozhat. Ne légy szeleburdi! Óvakodj a rossz, meggondolatlan cselekedetektől, az óvatosság jól jöhet. Várj, amíg minden kitisztul, csak akkor cselekedj! Ha író vagy, akkor szerencsét hoz neked ez az irány.


2.


Össze nem illő emberek gyülekezete, ahol konfliktus keletkezhet. A beavatkozás gátolja a fejlődést. A cselszövés és veszekedés, váláshoz vezethet. Óvatosan kell kiválasztani, hogy kinek adsz és kitől fogadsz el érzelmi, anyagi támogatást. Maradj hű elképzeléseidhez. Figyelj a trükkökre! Kellő körültekintéssel, a megfelelő emberek kiválasztásával siker koronázhatja utadat.


3.


Ha nehézségekbe ütközöl, vagy dolgaid nehezebben mennek, gyakorold a türelem erényét, nem lesz hiábavaló. A kedvező változás eljön. Lakásod kedvez a szórakozásnak. Anyagi helyzeted mindenkor úgy alakul, hogy annyi épp mindig lesz a zsebedben, tárcádban, amennyire szükséged van. Fordíts figyelmet a téged körülvevő irigyekre, mert a pletykák problémát okozhatnak. Elégedettséged a legnagyobb gazdagságod.


4.


Természetfeletti erők védelmeznek. Ha kész vagy másokat szolgálni, határtalan bőség és hírnév övezi házad környékét. Másrészről azonban, ha önző, túlzottan ambiciózus vagy, veszélyes helyzetnek teszed ki magad. Egyre több és több komplikációba futhatsz bele, és ez komoly akadály lehet az előmeneteledben.


5.


A jó szerencse árad feléd. Bármit is csinálsz, sikeres leszel. Különösen szerencsés szám, azok számára, akik tevékenysége szolgálattal is összefügg. Ha másoknak lehetőséget adsz, az önmagadnak is kedvezel. Működj együtt barátaiddal, az kedvező eredményeket hozhat.


6.


Szerencséd virágzik majd. Igényeidet elégítsd ki, de a változásokkal bánj csínján! A bejárati ajtód arra figyelmeztet, hogy ne akarj többet markolni, mint amennyit elbírsz.


7.


A nehézségeken keresztül ismered meg a szerencsét. Ezen a helyen, erre van reményed. Légy türelmes! A kitartás szép tulajdonság, kiváltképp kellemetlen időkben. A jutalom, hosszan tartó szerencse, gazdagság lehet. Engedd, hogy mások segítsenek, keress támogatókat, így könnyebben éred el a céljaidat.


8.


A hosszú küzdelem, eredményt hoz. A vállalkozás kezdete nehézségekkel teli, idővel azonban minden virágba borul. Lassan és óvatosan járj a fejlődés göröngyös útján. Engedj azoknak, akik segítő szándékkal fordulnak hozzád, támogatókból sosem lesz hiány. Kemény munkával és összpontosított figyelemmel eleget tehetsz a kihívásoknak. A küzdelem csúcsán kreatív ötleteid gyümölcsöznek. Boldogság vár rád és a szeretteidre.

 
Vissza a táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL