Nyugat

 

Nyugat
(25-32)

 

25.


Ez a hely segít, hogy megtanulj különbséget tenni álom és valóság között. Megeshet, hogy a jó dolgok nem tartósak, legyél körültekintő. A lehetőségeknek mindig nézz utána, alaposan járd körül, ami jónak tűnik, mert lehet, hogy minden a visszájára fordul. Használd ki a nyugalmi időszakokat, ilyenkor gyarapíthatod tudásodat. Ha már megtanultál különbséget tenni, akkor a sikernek is eljön az ideje.


26.


Szüntelen törekvésed sikereket, munkáid hírnevet és jólétet hoznak számodra. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek. Használd ki a fiatalabbak, valamint az alattad lévők segítségét. Hosszú távú szerencse vár itt rád.


27.


Ha igazi céljaidat és lehetőségeidet követed, sikeres leszel. Az útkeresés a feladatod akkor, ha még nem ismerted fel életed valódi feladatát. Sikered az önművelésen múlik. Óvatosan közelíts a dolgokhoz, és jól válogasd meg a társaidat. Csak a megfelelő emberekkel időzz.


28.


El kell gördítened ahhoz az akadályokat, hogy megkaphasd, amit igazán keresel. Kevés segítőre számíthatsz, nehéz lehet rálelni a megfelelő társakra is. Az aranytartalékodat is be kell vetned ahhoz, hogy gyarapodj. Keresd a belső erődet és tehetségedet. Elérkezik a pont, amikor szert teszel mély önismeretre. Itt állj meg, gondolkodj, cselekedj önállóan, használd a tehetségedet mások segítésére is. Ezen a ponton siker övezi utadat, ismert leszel, és szerencsés a szerelemben.


29.


Eleinte minden szerencsésen indul, később azonban a tehetetlenség és néhány szélsőséges cselekedet mindent romba dönthet. Válaszd a középutat. Erősítsd meg magadban a célkitűzéseidet, elemezd helyzeted, mielőtt meghatároznád a további lépéseidet, teendőidet. Vigyázz az alkalmazottakkal, munkatársaiddal. Őrizd meg a kezdeti hasznot, hallgasd meg a tapasztaltabbak tanácsát. Jól jöhet még.


30.


Ez a hely egy sziget a kerti tóban. Minden élvezet itt hever és a tiéd. Minden, amire vágysz, meg is kapod. Ragadd meg a lehetőséget. Magasabb helyről jön a segítség, amely árad feléd. Szerencsecsillagod virágzik, az égbolton magasan jár. De ne bízd el magad!


31.


Kövesd saját céljaidat, ne pedig rabszolgamód másokat. E hely leckéje a függetlenség elsajátítása. Tanulj meg önálló, független lenni, és eléred céljaidat. Számtalan lehetőség kínálkozik. Fáradozásod nem marad eredménytelen: egészséget, szerelmet, gazdagságot és boldog családot hoz.


32.


El kell viselni a nehéz időket, ez is az élet része. Gondolj arra, hogy a hegyen túl virágzó szerencse vár rád. Kemény munka árán határozd meg céljaidat. Vezetői képességekkel vagy megáldva, használd e tulajdonságodat, és fejleszd mind a munkában, mind emberi kapcsolataidban. A változás előmenetelt, biztos helyzetet teremt. Ne feledd: önmagad átformálásán dolgozz, mielőtt másokat szeretnél megváltoztatni.

Vissza a táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL