Dél

 

Dél
(17-24)

 

17.


A múltban gyökerező problémák, kihívások arra ösztökélnek, hogy mindent újra kezdj. Ez nehéz és fáradtságos feladat. Ne becsüld túl ügyességedet és tudásodat. Sokat kell még tanulnod. Ha követed azokat, akik több tapasztalattal bírnak, boldogság, anyagi jólét és egészség vár rád. Teher alatt nő a pálma, nyomás alatt mutass türelmet. Ragaszkodj a szellemi fejlődést segítő dolgokhoz.


18.


Mérd fel a kínálkozó lehetőséget, és ha úgy ítéled meg, hogy mégsem a megfelelő, semmiképp nem kezdj szélmalomharcba. Jobb, ha kivársz. A megfelelő feltételek elérkezéséig inkább puhatolózz, tájékozódj. Vizsgáld meg a nehézségeid belső okát, és először nézz magadba, mielőtt másokat okolnál saját problémáid miatt. Idővel megnyílik előtted is a kreatív lehetőségek tárháza. Az út nyitva áll, a siker, virágzás el nem maradhat.


19.


Számos lehetőség kopogtat az ajtódon, ezek mindegyike az egyéni fejlődésedet szolgálja. A kreativitás e házban korlátlan. Szerencsés vagy, mert a negatív feltételeket képes vagy pozitívvá változtatni, saját magad és mások számára egyaránt. Minél többet segítesz másokon, annál több segítséget kapsz te is.


20.


Minden, amit szívből kívánsz, valóra válik. Ápold hitedet, összpontosíts tetteidre, és céljaid megvalósulnak. Jó egészség, hírnév, mind-mind meglátogat téged. Türelemmel és okos szervezéssel lehetőséged van saját szerencséd megteremtésére, és ez biztonságot hoz még a szeretteidnek is.

 
21.


A lakás üzenete kihívás számodra. Befogadást, fogékonyságot, szerénységet kell tanulnod. Nehéz feladat. Lehetsz egoista, kitarthatsz azon elképzelésed mellett, hogy csakis te lehetsz vezető. Kérdés, hogy érdemes –e? Ez esetben ugyanis tudniillik nemcsak, hogy céljaidat soha nem éred el, hanem még bele is fáradsz, és kimerülsz. Legyél nyitott és hagyd, hogy a kreatív sugallatok érjenek téged. Erődet egyesítsd másokéval. Működj együtt, méghozzá rugalmasan, tehetséged csak így kaphat elismerést.


22.


Ha egy út lezárul, ha egy ajtó becsukódik, jobb visszatérni a régi dolgokhoz és várni. Védekezz a csábító és irreális elgondolások ellen. A passzív időszakot használd ki tanulásra, még több ismeret megszerzésére. Minél nagyobb a tudás, annál nagyobb lesz a siker. Feletteseid, magas rangú ismerőseid segítenek téged. Ha egyedül vagy, találkozol valakivel, akiben bízhatsz. A jó szerencsét egy társ hozza.


23.


A jövő kevéssé kecsegtető ellentétben a múlttal. Jövőbeli dolgaidnak határa van. Vedd górcső alá szükségleteidet. Haszontalan dolog a múlton csüngni, és másokat okolni a sikertelenséged miatt. Fogalmazz meg komoly célokat. Kutatással összefüggő munkában szerencsés lehetsz ebben a lakásban.


24.


Bátran haladj a fejlődés útján, semmiképp ne hátrálj meg. Küzdj valódi céljaidért, és ragadd meg a kedvező alkalmat. Figyelj jól, de ne zaklasd fel magad, ha kudarc ér, az úgysem old meg semmit. Ha úgy ítéled meg, hogy szükséges, tedd meg azokat a lépéseket, melyek a helyzet jobbítását szolgálják. A feltételek gyorsan változnak. Legyél éber, cselekedj gyorsan. Céljaidat mindig lásd tisztán magad előtt, és meglepő sikerekben lesz részed.

Vissza a táblázathoz >>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL