SZÓRAKOZÁS

Az erő és a bátorság korszaka – mit tartogat 2022-re a Tigris éve?

Változások és döntések korszaka jöhet a Tigris évében, a nagy energiák azonban mértékletességre intenek. 2022 február elsején kezdődik a Tigris éve a kínai horoszkóp szerint, és a 2021-es lassú és kitartó bivaly éve után ez némi felfordulást ígér az életünkben. Készüljünk fel, hogy sok eseményre nem tudunk felkészülni majd, de a váratlanság amennyi nehézséget, annyi jót is ígér 2022-re. A tigris ugyanis nem csak a hirtelen változás, hanem a bátorság és a szerencse jelképe is.

A tigris a nyugati világ oroszlánja a kínai hagyományokban, az állatok királyaként tisztelik. Isteni jelleggel bír, aki a végtelen időkből érkezett és a végtelen időkbe tart. Alakja, bár félelmet kelt, nem egyenlő a rettegéssel. A tigris ugyanis a nagyvonalúságot is szimbolizálja, jóindulatát azonban nem adja ingyen, meg kell érte küzdeni. Tiszteletét kivívni pedig egyféleképpen lehet, ha versengés helyett, mi is tisztelettel adózunk hatalmas ereje felé.

 

Bölcs király vagy vad állat

Miként a tigris jegye, úgy a tigris éve is a legkiválóbb vagy a legrosszabb jegyeket is hordozhatja. Kérdés, hogy a nagy erőt milyen cél elérésére és milyen eszközök bevetésével használjuk, 2022 ugyanis egyaránt alkalmas arra, hogy bölcsességünket vagy éppen vadságunkat bizonyítsuk. A harci szellem nélkül elképzelhetetlen, hogy a nagy tettek mezejére lépjünk, de a tetterő erkölcsi nagyság nélkül építkezés és haladás helyett csupán pusztításhoz vezet. A Tigris évében érdemes magunktól újra és újra megkérdezni, milyen áron lehetséges győzedelmeskednünk. Ha tetteinket hűség, nagyvonalúság és némi megfontoltság övezi, a harci kedvünk másokat is ösztönöz majd.


Erőfeszítés és mértékletesség nélkül a Tigris évében nehezen boldogulunk majd, érdemes tehát magunk is döntéseket hoznunk, mely az a terület, amelyre a következő évben igazán fókuszálni akarunk. Ha nem aprózzuk el energiáinkat, és elköteleződünk a számunkra legfontosabbak iránt, a Tigris éve egyenes utat és nagy sikereket ígér. A lehetőségek azonban egy területen sem jönnek könnyedén. 2022-ben, a nagy kihívások és a nagy küzdelmek évében minden elhivatottságunkra és akaraterőnkre szükségünk lehet. De az energiák mellettünk állnak, segítenek, hogy – jobban, mint bármikor – szembe tudjunk szállni bármivel, ami az utunkba ütközne. És minél nagyobb a harc, annál nagyobb a büszkeség, melyet a nyerés után érzünk.


Spontán és újító


Aki mer, az nyer, foglalhatnánk össze a Tigris éve legfontosabb üzenetét. 2022-t energikus periódusként jellemzi a kínai horoszkóp, amely tele van spontaneitással és újdonsággal. Ezeknek az energiáknak köszönhetően 2022 nem csak a munkáról szólhat majd, hanem játékos évnek is ígérkezik egyben, amely a haladásra koncentráláson túl jó alkalmat nyújt a szórakozásra is – legyen szó régi hobbiról vagy valami új kipróbálásáról. Régóta gondolt rá, hogy síelni tanul, hogy elmélyed casinos játékokban vagy felhívja régi kártyapartnerét? A Tigris évében itt az idő, 2022-ben ugyanis a legkülönbözőbb ötletekből könnyen valóság válhat.


Kapcsolatok terén is újdonságokkal teli és szenvedélyes korszakot ígér a Tigris éve. Intenzív hónapokat, melyek során sokszor megkérdőjelezhetjük a viszonyainkat. Sok kísértés vehet minket körül, érdemes ezen a területen is higgadtságra törekednünk és kihasználnunk az időt arra, hogy átgondoljuk, mennyit adnak és mennyit vesznek el kapcsolataink. Ha megfontoltan vetjük bele magunkat az új élményekbe, akkor megannyi változást, csalódás nélküli izgalmakat, régóta vágyott élményeket hozhat számunkra 2022.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL