SZÓRAKOZÁS

A videojátékok világa - Zelda régen és most

Az elmúlt évek technológiai fejlődésének köszönhetően óriási változások történtek a videójátékokra vonatkozó lehetőségekben is, így az olyan népszerű játékok mint a Zelda is nagyszerű változásokat hozott a játékosoknak.

A minőség természetesen óriási mértékben javult az elmúlt években, és csakugyan változást tapasztalhatunk azzal kapcsolatban is, hogy milyen felületen és eszközön használhatjuk a játékot, miközben egy felhasználóbarátabb, probléma nélkül működő formában elérhető játékot kaptunk nagyszerű minőséggel. A játék megjelenése bár több tíz éve volt, a népszerűsége azóta sem változott, így ha az eddigi részeket ismerted szinte kötelező a 2023 -ban megjelenő lehetőség kipróbálása is. Ha pedig új játékos vagy, olvass tovább és ki tudja, lehet hogy megtaláltad az új kedvenc játékodat, amiért a világgal együtt izgulhatsz amíg megérkezik.

Ha pedig úgy érzed sokat kell várnod a Zeldára, az olyan népszerű online kaszinó felületek mint például az icecasino szerencsejátékok százait teszik elérhetővé minden játékosnak.

Az alábbi cikkünkben azt vesszük alapul, hogy a Zelda mekkora változásokat ígér a következő újításánál, de természetesen megemlítjük a játékok alapjait is, hogy amennyiben még nem ismernéd, segítsünk megismerni a világ egyik legnépszerűbb és legkedveltebb játékát. Ne maradj le!


Zelda


A Zelda egy fantáziadús akció - kalandjáték ami szerte a világon óriási népszerűségnek örvend. Két fejlesztője - Mijamoto Sigeru és Tezuka Takasi voltak. A játékmenetben fellelhetőek kaland, akció és rejtvény alapú játékra utaló jelek is. A játékmenet alatt pedig főszereplőként Link névre hallgat a főhős, akinek a karakterét irányíthatjuk. Az igazán hagyományos sztori alapján a főhős - azaz a mi célunk Zelda hercegnő megmentése lesz, így várható módon egy gonosz főhőssel is számolhatunk a játék alatt - aki Ganon névre hallgat. A legtöbb játék történetében ezen kívül fontos szerepet játszik a Triforce is, azaz a mindenható arany háromszögek kérdése is. A játék alapján Linkké a bátorságot jellemző, Zeldáé a bölcsességhez kapcsolódó, viszont a hatalomé Ganonhoz tartozik.

Természetesen a különböző történetekben lehetnek változások, de az alaptörténet a legtöbb esetben ugyanazokra az elemekre épül. A játék megjelenése egyébként 1986 -ra tehető, azóta pedig több mint 69 millió példányt adtak el szerte a világon. A hivatalos játékban összesen 19 történetet találhatunk.
 

.

Mit várhatsz az új Zeldától?


A hivatalos nevén “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” játék utolsó csatájára kíséri el a főhőst, ezzel nagyszerű élményeket biztosítva minden egyes játékosnak. Ha már ismered a játékot és készen állsz elbúcsúzni a főhőstől, az előrejelzések szerint nagyszerű játékmenetben teheted azt meg. Ha pedig még új játékos vagy és most kezdenéd el a sztorikat biztos lehetsz abban, hogy a vége is nagyszerű lesz.

Bár a hivatalos megjelenéshez képest kicsit még várnunk kell a játékra, mert 2022 helyett 2023 tavaszára tolták át a megjelenést, már most is óriási közösségek beszélnek a játékról, ami nem is meglepő. Első körben például érdemes megnézned az összes promó videót az új résszel kapcsolatban, mert rengeteg “megmagyarázhatatlan” részletet vélhetsz felfedezni, ami már Önmagában is beindíthatja a fantáziádat a játékkal kapcsolatban.

Fontos lehet kiemelni, hogy a játékosok külsejében is óriási változásokat tapasztalhatsz, így az alap hősök külseje is meglepetést kelthet benned. Ezt viszont már a promó videókban is láthatod, hogy egy kicsit legalább kielégítsd a kíváncsiságodat.
Megéri várni rá?
Azt mondhatjuk tehát, hogy nagyszerű élményekben lehet részünk ha megérkezik az új rész, így ha ismerjük a játékot vagy épp újak vagyunk aki hasonló akció és kaland játékokat keres érdemes egy próbát tennünk a legújabb - lezáró részével majd. Persze azt érdemes megjegyezni, hogy az előző játékokkal nagyra tette a mércét a játékkal kapcsolatban a játékosok között a fejlesztői csapat, és tekintve hogy ez egy lezáró évad lesz óriási robbanásra is lesz szükségük, ha nem szeretnék cserben hagyni a rajongóikat.

Addig is van pár nagyszerű új játék amit 2022 -ben várhatunk, hogy amíg ideér a játék addig se unatkozzunk majd. Ha pedig már unnánk a videojátékok világát, ne feledjük hogy az online kaszinók felületén hasonló jó minőségű játékokat biztosítanak, akár az egyszerűbb online nyerőgépekről akár a kicsit asztali és kártyajátékokról van szó.

Az már biztos, hogy az elmúlt évek fejlődése nem várt szintre emelte a játékok világát, így ha te sem szeretnél lemaradni a legújabb újításokról érdemes is lépést tartanod a lehetőségekkel. A játékok között pedig akár egyszerű szerencsejátékkal kapcsolatos játékokat keresel, akár világszínvonalúakat, abban is biztos lehetsz, hogy a következő pár évben sem maradsz majd egy szinten a játékok minőségével és lehetőségeivel kapcsolatban.

Természetesen a fő, hogy biztonságos közegben játsz, épp ezért mielőtt teljesen elragadna a hév érdemes számításba venned a fejlesztők kérdését is, és csak olyan játékokkal játszani, amivel valóban biztonságos kötegben merülhetsz el a legjobb játékok világában. Ha viszont ezt csekkolod már csak annyi a dolgod, hogy kiválaszd a játékot ami érdekel és már indulhatsz is.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL