Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÉPSÉG

9 ékes bizonyítéka annak, hogy gyönyörűbb vagy, mint hinnéd

Szerző:
Szabó Anna
Mindig új trendek érkeznek, a divat pedig folyton változik, mint ahogy változik a szépségideál is. Sok olyan dolog van, amelyeket korábban „hibának” hihettél, és amik manapság vonzó tulajdonságok mások szemében. Bizony, rengeteg olyan szupermodell van, aki híres és sikeres lett úgy, hogy olyan vonásai vagy szépséghibái vannak, amelyekért akár téged is csúfoltak a középiskolában.

 

Az alábbiakban megismerhetsz kilenc olyan gyakori szépséghibát, amely korábban ugyan hátrányként volt elkönyvelve, ám mára előnnyé vált! Hidd el, gyönyörű vagy és bármilyen apró „hibával" is rendelkezel, az a szexepiled és egyedivé tesz!

 

2. Plusz kilók


Bárki, aki látta már Ashley Graham-mel, az egészen biztosan tudja, hogy mennyire vonzó is egy plusz kilókkal rendelkező nő! Nem kell feltétlenül csont soványra fogynod ahhoz, hogy gyönyörű légy. Sok nő és fiatal lány kétségbeesetten próbálja utánozni a kifutón lévő modelleket és sanyargatja magát, de ma már a társadalom és jó néhány divatház is odafigyel erre. Egyre több a plus size modell, és hidd el, vonzó vagy némi súlyfelesleggel is!

szépség trend szépségideál szépségápolás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL