REJTÉLY-MISZTIKA

Nostradamus sokkoló jóslatai 2021-re és azon túlra!

Az olyan szempontok figyelembevételével, mint az éghajlatváltozás, a technológiai fejlődés vagy a nem megfelelő kormányzati döntések, azt gondolhatjuk, hogy minden ellenünk dolgozik, és az emberiség a kihalás szélén áll. De egyesek szerint mindezt megjósolta Nostradamus. Ha ez igaz, a 2021 sem tartogat több bíztató eseményt számunkra!

Íme, néhány Nostradamus jóslat, amelyek felvázolják a rémisztő jövő gondolatát, messze attól, amit csak el tudunk képzelni:

Mesterséges intelligencia

Robotok uralják a világot 2021-től a mesterséges intelligencia egyenlővé válik vagy akár meghaladja az emberi intelligenciát, ami olyan apokaliptikus forgatókönyvhez vezethet, mint amilyet a filmekben látunk.

Gépesítés 

A legtöbb jóslat – de még a szakértők szerint is - 2023-ig a munkaerőpiac összeomlik. Az automatizált gépek helyettesítik az embereket a munkafolyamatban, mivel nem követelnek magasabb fizetést, és nincs szükségük szünetekre vagy egyéb juttatásokra. Amikor a munkáltatók robotokat választanak az emberek helyett, az egész társadalmi modell összeomlik. A munkanélküliség, a szociális kapcsolatok romba dőlése és a nyomorúság csak néhány következménye a gépesítésnek.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL