REJTÉLY-MISZTIKA

Nostradamus 4 próféciája 2019-re – A szemünk láttára fognak megvalósulni!

Nostradamus hihetetlenül precíz próféciái és előrejelzései évtizedek óta foglalkoztatják a hívőket és a szkeptikusokat egyaránt, meg persze az és az összeesküvés-elméletek gyárosait. Vajon mit jósolt a francia próféta, mire számíthatunk 2019-ben? Annyit előrebocsáthatunk, hogy szinte semmi jót.

A híres misztikus Michel de Nostradame a jövőbeli eseményeket már a 16. századi Franciaországban megjövendölte, négysoros kis versikékben. Nostradamus követői azt hiszik, hogy a látnok pontosan megjósolta Adolf Hitler hatalomra való jutását, II. Henrik halálát 1559-ben, a londoni Nagy Tűz esetét 1666-ban, de még a holdra szállást és 9/11-et is. Számos híve szerint Nostradamus több apokaliptikus eseményt is megjósolt, amelyek megbénítják a bolygót. A Nostradamus rejtélyes versei állítólag előre jelzik a III. világháború kitörését, a nyugati világ bukását és egy aszteroida várható következményeit.

Vannak még események, amik nem következtek be és reméljük nem is fognak. De vajon mely történések várható bekövetkezésével kell számolnunk 2019-ben Nostradamus próféciáinak hívei és kutatói szerint?

A 3. világháború kitörése

A globális konfliktus említése állítólag rejtve van egy 1555-ös Nostradamusban lévő versben.

A próféta ezt írta: "Kétszer feltámadt és kétszer lerombolt,
A Kelet meggyengíti a Nyugatot.
Az ellenség a csatát követően kudarcot vall."

Az aszteroida következményei az emberiségre

A halált és pusztulást hozó 3. világháború után az emberiség nem lélegezhet fel, mert még csak azután jön egy aszteroida.

Az összeesküvés-elméletek hívei szerint a kataklizma egybeesik a nukleáris háborúval és a katasztrófákkal.

A Skywatch Media News YouTube -csatorna által készített, Nostradamus verseiből összeállított videó szerint: „A nagy erőszak egy pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen.”

"A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák elpusztítják bolygónkat."

Az éghajlatváltozás átformálja a bolygó felszínét

A növekvő hőmérséklet, az olvadó jégsapkák és a nagyobb hurrikánok 2019-ben tovább pusztítják a bolygót.

Nostradamus figyelmeztetett: "Látni fogjuk, hogy a víz felemelkedik, és a föld alá esik."

Az éghajlatváltozás súlyos következményei több háborút és konfliktust eredményeznek, illetve tömeges migráció várható, miközben az emberek az erőforrásokért küzdenek.

A próféta "forró háborúkról" beszélt a jövőről szóló írásban is, ami utalhat azokra az országokra, amelyek a csökkenő készletek ellen küzdenek.

Az emberek elkezdenek beszélni az állatokkal

Egy YouTube-csatorna, a Megmagyarázhatatlan Misztériumok szerint a Nostradamus előrejelzése szerint az állatok és az emberek hihetetlenül kötődnek majd egymáshoz a jövőben.

A Nostradamus verseinek elemzője szerint: "Az egyik érdekes dolog, amivel Nostradamus előállt, hogy az emberek közelebb kerülnek az állatokhoz, és azt sugallja, hogy képesek leszünk beszélni az állatokkal.”

"Azt állította, hogy az emberek közelebb lesznek az állatokhoz, mint a többi emberhez.”

"A következőt mondta: A sertések az emberek testvérei lesznek. "
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL