REJTÉLY-MISZTIKA

Migránsválság várható Franciaországban és Angliában 2022-ben Nostradamus szerint

Nostradamus, aki több száz évvel halála után bizarr jóslatairól ismert, vad elméletek szerint 2022-re egy migránsválságot is megjósolt.

A látnok, más néven Michel de Nostradame, több mint 450 évvel ezelőtt minden jóslatát megírta A próféciák című könyvében.

Jóslatai rejtélyes négysoros versek, de nem kevés homály jellemzi őket.

Emiatt munkássága nyitva áll a vad értelmezések előtt, mivel egyesek azt állítják, hogy olyan dolgokat jósolt meg, mint Hitler és a náci párt felemelkedése Németországban, vagy akár a New York-i World Trade Center tornyai ellen elkövetett szeptember 11-i terrortámadások.

Sokan még azt is állítják, hogy könyve pontosan megjósolt mindent John F. Kennedy 1963-as halálától kezdve az 1666-os londoni nagy tűzvészig.
 

Migránsválság

Boris Johnson miniszterelnököt és Emmanuel Macron francia elnököt arra figyelmeztetik, hogy a migránsválság, amellyel jelenleg szembesülnek, valószínűleg tovább romlik, pláne, ha hinni kell Nostradamus próféciáinak. Nostradamus, a 450 évvel ezelőtti híres misztikus, aki jóslatairól ismert, láthatóan úgy gondolta, hogy 2022 messze nem lesz normális.

Sokak szerint 2022-re Nostradamus dermesztő jóslatot írt a növekvő migránsválságról, amely egyesek szerint Franciaországra és az Egyesült Királyságra utal.

Az orákulum ezt írta: „A vér és az éhínség a legnagyobb csapások.”

Majd homályos utalást tesz arra, hogy hétszer is átkelnek a tengeren és az éhség űzi az embereket.

A misztikus rajongói az egészet úgy értelmezték, hogy a háborúk és a fegyveres konfliktusok jönnek létre a világon, ami éhezéshez vezet a kulcsfontosságú sebezhető régiókban.

Az éhezés valószínűleg megnövekedett migrációt fog okozni a közeli tengerparti országokban.

Ha igaz, az azt jelentené, hogy a migránsválság világszerte hétszer súlyosbodik.

Szakértők úgy vélik, hogy az eredeti szövegben található „partok” kifejezés azokra a migránsokra utalhat, akik hajókon érkeznek Európa és az Egyesült Királyság partjaira.

Ráadásul az Egyesült Királyság és Franciaország is súlyos válsággal szembesült, miután egy migránsokat szállító hajó Franciaországból az Egyesült Királyságba felborult a La Manche csatornában, és 27 ember halálát okozta.

Ezt az eseményt a Csatorna leghalálosabb eseményének tekintették azóta, hogy a Nemzetközi Migrációs Szervezet 2014-ben először kezdett adatgyűjtésbe.

Az áldozatok a világ minden tájáról érkeztek, beleértve Iránt, Irakot, Afganisztánt, Vietnámot, Egyiptomot és Szomáliát.

Azóta mindkét ország tárgyalásokat folytat és mindkét fél ujjal mutogat a másikra, hibáztatva a másikat azért, mert nem cselekedett.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL