Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Időhurkokkal és szellemekkel zsúfolt hegyek - 7 misztikus hegy megoldatlan rejtélyekkel megspékelve

Szerző:
Szabó Anna
Mit szólnál, ha kirándulás közben egy másik dimenzióban vagy a hegy másik végén kötnél ki úgy, hogy nem emlékszel? Vagy ha mondjuk fejetlen testekre bukkannál? Netán olyan emberekbe, akikről később megtudod, hogy szellemek? Döbbenetes ez a világ, miket tud produkálni, mint amilyen meglepő ez a 7 misztikus hegy a maga sötét és megoldatlan rejtélyeivel.

.

 

 

A Fekete-hegy

A Fekete-hegy Queenslandben, Ausztráliában található, 25 kilométerre Cooktown városától. A hegy híres a furcsa eltűnésekről, az ismeretlen hegyvidéki lényekről, és az árnyékos alakokra. A legjelentősebb az a szellem a sziklákon álló orvos. De vannak még is pásztorok által beszámolók, akiknek eltűnt a teljes szarvasmarha állományuk, meg hogy átkelésről megbolondulnak az iránytűk, illetve, hogy a gyanútlan utazókat láthatatlan kezek ragadják meg. Azt is elmondják, hogy az állatok gyakran félnek a hegyhez közeledni.

Egyesek szerint ezt a hegység megkülönböztető szaga okozza, mások viszont úgy gondolják, hogy az állatok érzékelhetik a gonosz jelenlétet, és megpróbálnak távol maradni. Már csak azért is mert húsevő hegyi kamrákról is vannak olyan mesék, mi történik azokkal, akik nem megfelelő barlangba keverednek... Számos helyi ember azt gyanítja, hogy a hegynek hatalmas földalatti barlangjai vannak, amelyek egy idegen civilizációt tartanak fenn, és ami a hegyet építi, ugyanis a hegynek van egy fajta mesterséges megjelenése. A hegy rengeteg megmagyarázhatatlan rejtéllyel van megáldva, amelyek nagy része talán soha nem fog megoldódni.

 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL