Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Időhurkokkal és szellemekkel zsúfolt hegyek - 7 misztikus hegy megoldatlan rejtélyekkel megspékelve

Szerző:
Szabó Anna
Mit szólnál, ha kirándulás közben egy másik dimenzióban vagy a hegy másik végén kötnél ki úgy, hogy nem emlékszel? Vagy ha mondjuk fejetlen testekre bukkannál? Netán olyan emberekbe, akikről később megtudod, hogy szellemek? Döbbenetes ez a világ, miket tud produkálni, mint amilyen meglepő ez a 7 misztikus hegy a maga sötét és megoldatlan rejtélyeivel.

.

 

 

Az Untersberg portálok

A Berchtesgaden-Alpok között, Németország-Ausztria határon fekszik az Untersberg-hegység. Ez a világ egyik legtitokzatosabb hegye. Olyan legendák keringenek körülötte, minthogy a római császárok a hegyek belsejébe temetkeztek, elveszett civilizációk élnek a sziklák között és furcsa állatok vándorolnak erdei felületén. Azt mondják, hogy ezek a legendák még Adolf Hitler figyelmét is felkeltették . Állítólag épített egy házat egy közeli hegyre, és megfigyelte az Untersberget egy nagy teljesítményű teleszkópokon keresztül.

Sok látogató számolt be kieső időről az Untersbergben, hogy a hegy egy másik részén ébredt fel. Néha ezek a távolságok hihetetlenül hosszúak voltak és az elveszett idő sem lett volna elég, hogy ott lyukadjon ki, ahol. Az emberek arról beszélnek, hogy ez a jelenség idegen elrablásoknak, időhurkoknak vagy más világok portálainak köszönhető.

A logikusabb magyarázatok szerint az emberek betegek, dehidratáltak lesznek a hegyen vagy részleges alvásba esnek, miközben valójában tovább mennek. Az osztrák író, Stan Wolf azt állítja, hogy egy barátjával felment a hegyre, hogy megkeresse ezeket az időhurkokat. Azt mesélték, hogy olyan hegyvidéki területet találtak, ahol órájuk gyorsabban vagy lassabban haladt, mint máskor. Továbbá Wolf azt állítja, hogy egy barlangban élő férfiakat találtak, akik azt mondták neki, hogy a második világháború SS katonái voltak. Állítólag nem öregedtek, és úgy gondolták, hogy a háború csak a közelmúltban ért véget. Wolf szerint ezek az anomáliak a fekete kristályok segítségével jönnek létre, amiket a Templomos Lovagok használtak és a köveket az "Uralom köveként" emlegették. Ezek a drágakövek lassíthatják az időt, és válaszokat adhatnak a titkokra. Wolf úgy véli, hogy sok portál vezet más dimenziókba a hegyen, és ez a magyarázat arra, miért tűnnek el az emberek ott. Lehet, hogy ezek az elméletek bizonyos igazságot tükröznek, vagy csak a fikció az egész?

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL