REJTÉLY-MISZTIKA

Halálközeli élmény: egy nő találkozott Jézussal a túlvilágon

Egy átmenetileg meghalt nő úgy véli, látta Jézust a túlvilágon, aki azt mondta neki, hogy várja meg Isten döntését arról, hogy maradhat-e.

A fia szülésekor bekövetkezett szövődményektől szenvedett egy Mabel nevű nő, aki klinikailag meghalt. Amíg rövid ideig halott volt, Mabel úgy véli, járt a túlvilágon, és bepillantást kapott a jövőbe. Mabel elmondta, hogy lelke elhagyta a testét, és egy alagúton kelt át egy mennyei birodalomba.

Amíg ott járt, úgy véli, hogy találkozott Jézussal, és most meg van győződve a létezéséről.

Mabel azonban azt mondta, hogy Isten döntött arról, hogy maradhat-e a mennyben.

Mabel A Halálközeli Élménykutató Alapítványán elmondta: "Bármennyire szokatlan is, a lelkem elhagyta a testemet, és egy alagútban repültem át az űrben, mindkét oldalán fénycsíkok voltak (a lelkem felfelé haladt a fejemen át kifelé.)


"Több ezer mérföldet repültem másodpercenként, és úgy éreztem, hogy a színes fények megóvnak a gonosztól és a bajoktól.”

"Az alagút végén fény világított, ahol Jézus állt. Hirtelen a halál árnyékának völgyében álltam, és egy kis vízfolyás futott a lábamnál.”

"A másik oldalon Jézus állt velem szemben! A kezei felém nyúltak; arca szeretetet fejezett ki.”

"Azt üzenete nekem (bár az ajka nem mozdult):" Szeretlek és megbocsátok neked a bűneidért, és veled várok, amíg Isten eldönti, hogy most vagy később hazamész-e. "

"Olyan boldog és békés voltam. Isten akarata és az enyém ugyanaz volt.”

Noha Mabel úgy véli, hogy látta a túlvilágot, a tudósok úgy vélik, hogy ez egy természetes jelenségnek köszönhető, egy agyi tevékenységnek.

A Michigani Egyetem kutatói klinikailag szívmegállást váltottak ki patkányokban, miközben egyidejűleg figyelték az agyi aktivitásukat.

Döbbenten tapasztalták, hogy életük utolsó 30 másodpercében megnőtt az agyi tevékenységük.

Jimo Borjigin, a molekuláris és integratív fiziológia és a neurológia docense elmondta: "Ez az állatokon végzett vizsgálat az első, amely a haldokló agy neurofiziológiai állapotát vizsgálta.”

"Úgy gondoltuk, hogy ha a halál közeli tapasztalat az agytevékenységből fakad, akkor a tudat idegi összefüggéseinek azonosíthatóknak kell lenniük emberekben vagy állatokban még az agyi véráramlás leállása után is."

Lényegében, ha az agy aktívabb, élénk látomásai lehetnek, ami elhiteti velük, hogy látták a túlvilágot.

Dr. Borjigin hozzátette: "Az, miszerint a szívmegállás során az agyban tudatos aktivitás jeleit találjuk, az adatokkal megerősítést nyert.”
 

forrás

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL