REJTÉLY-MISZTIKA

Egy időutazó szerint a Földet meteorrajnak álcázott idegenek támadják meg – 5 sokkoló UFO-incidens

Egy jövőbeli „időutazó” azt mondta, hogy a Földet hamarosan megszállják az idegenek, akik meteorzápornak álcázzák magukat. Másoknak pedig sikerült igencsak elgondolkodtató felvételeket készíteniük néhány azonosítatlan repülő tárgyról.

Vajon hihetünk ennek az 5 beszámolónak és csakugyan ufókat láthatunk a képeken?

Egy "időutazó" szerint a Földet meteorrajnak álcázott idegenek támadják meg

Egy jövőbeli „időutazó” azt mondta, hogy a Földet hamarosan megszállják az idegenek, akik meteorzápornak álcázzák magukat.

A TikTok sztárja, @aesthetictimewarper néhány hónapja rémisztő próféciákat oszt meg, és több mint egymilliárd megtekintést gyűjtött össze a közösségi média platformon.
Rajongói ragaszkodnak minden szavához, és most egy újabb titkával tért vissza a jövőből – ezúttal egy idegen invázióra figyelmeztet, amelyre idén kerül sor.

Azt mondta, hogy 2022-ben földönkívüliek támadják meg a Földet, és észrevétlenül jönnek, meteorzápornak álcázva, és hogy az incidens egy idegen háború kezdetét jelenti majd.
A klipben az időutazó azt mondta: "Nagyon nagy meteorraj lesz, amely két hétig tart, az északi féltekén lesz látható.

Az egyik meteor másnak fog tűnni, mint az összes többi, ez azért van, mert ez egy hajó, amely a Földre száll, és megkezdi az első Nozic háború előkészületeit."

Mi az a Nozic? Az úgynevezett Nironok a Neptunuszról érkeznek és egy velük folytatott háború egy “Nozic vírus” nevű pandémiát okoz.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL