Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

A rendőrség elismerte, hogy a repülő csészealjak után nyomoz - 7 UFO-beszámoló, amitől hátast dobsz

Szerző:
Szabó Anna
Az UFO -szakértők szerint bizonyítékokat találtak a Holdon lévő idegen bázisokról olyan képekkel, amelyek miatt a szakértők vakargatták a fejüket. De hasonló a helyzet a Nemzeti Űrállomásnál, de még Angliában is, ahol korábban a rendőrség is beismerte, hogy ufók után nyomoznak.

Ez a 6+1 UFO-felvétel szinte biztosan ámulatba ejt téged is: 

A rendőrség elismerte, hogy a repülő csészealjak után nyomoz

A lancashire-i rendőrség 2017-ben megerősítette, hogy két év alatt nyolc alkalommal küldtek ki tiszteket „idegen mesterségek” megfigyelésére, de nem találtak bizonyítékot UFO-k létezésére Anglia északnyugati részén.

A tisztek két bejelentésre reagáltak, miután 2015 -ben két „mesterséget” észleltek a lombos Pendle Hill felett, és egy másikat Lytham St Annes -ban, Blackpool közelében, az előző évben.
Az „UFO fénysugárjáról” szóló jelentést 2015 -ben elküldték a tiszteknek Burnley -ben, egy másik észleléssel, amelyet előző évben nyújtottak be Buckshaw Village-ben.

2016 márciusban aztán felvették velük a kapcsolatot egy feltételezett idegen emberrablás miatt, Accringtonban, Lancs-ban, míg a következő hónapban hívták őket a nelsoni Marsden Park-i „leszállás” miatt.

forrás

rejtély misztika ufo idegenek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL