REJTÉLY-MISZTIKA

A képek pánikot keltettek és a rendőrség kénytelen volt közleményt kiadni - 7 szellemtörténet, ami kiakaszt

Ez a 7 szellemekről szóló beszámoló így is, úgy is kiakaszt. Vagy azért, mert sokkot kapsz tőle vagy mert bődületes badarságnak fogod tartani. De egy biztos: mindenképpen kivált majd valami reakciót belőled.

Ettől a 7 szellembeszámolótól leesik az állad:

Egy apa a fiával egy várlátogatás során belefutnak egy szellembe

Az 50 éves Jon Wickes 12 éves fiának, Harrynek segített a házi feladatban, és ellátogatottak a kenti Eynsford kastélyba, hogy tájékozódjanak annak történetéről.

De miközben a kastély területéről készített képeket, Jonnak sikerült megörökítenie egy megmagyarázhatatlan, fekete köpenybe burkolt alakot, aki a háttérben állt.

Nem volt biztos abban, hogy mi az a fekete árnyember, ezért Jon egy paranormális nyomozó segítségét kérte, mivel nem vett észre senkit a közelben a fényképezés során, és a szakértő azt állítja, hogy a szerzetes megjelenésére „nincs magyarázat”.

A helyi legenda szerint korábban is láttak egy fekete szerzetest a környéken. 1130-ban William de Eynsford, aki a canterburyi érsek kastélyát tartotta, állítólag visszavonult, hogy szerzetes legyen.

„Amikor megmutattam a fiamnak, ránézett és csak nevetett, de mivel biztos voltam benne, hogy ez az alak nem volt ott, amikor a képet készítettük, érdemes volt utánajárni.”

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL