REJTÉLY-MISZTIKA

A képek pánikot keltettek és a rendőrség kénytelen volt közleményt kiadni - 7 szellemtörténet, ami kiakaszt

Ez a 7 szellemekről szóló beszámoló így is, úgy is kiakaszt. Vagy azért, mert sokkot kapsz tőle vagy mert bődületes badarságnak fogod tartani. De egy biztos: mindenképpen kivált majd valami reakciót belőled.

Ettől a 7 szellembeszámolótól leesik az állad:

Dermesztő kép a „női vámpírszellemről”

A kép a délkelet -indonéziai Kelet -Jáva tartományban, Probolinggo városában, egy karaoke bárban tartott rendőrségi rajtaütés során készült.

Amikor megvizsgálták a képet, úgy tűnt, hogy a karaoke asszisztens groteszk természetfeletti arccal és ragyogó szemekkel látható.

És miután széles körben megosztották, egy helyi természetfeletti szakértő megerősítette, hogy a képen egy természetfeletti lény látható.

Ahmad Hasyim elmondta, hogy szerinte a természetfeletti szellem egyfajta iszlám dzsinn, ami az indonéz mitológiában kuntilanakként ismert női vámpír szellem alakját öltötte.

A képek annyi pánikot és vitát váltottak ki a közösségi médiában, hogy a rendőrség kénytelen volt hivatalos közleményben tagadni, hogy soha nem volt szellem a helyszínen és hogy egy nő egyszerűen fekete virágmintás fátylat viselt. Csakugyan így lenne?

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL