REJTÉLY-MISZTIKA

A képek pánikot keltettek és a rendőrség kénytelen volt közleményt kiadni - 7 szellemtörténet, ami kiakaszt

Ez a 7 szellemekről szóló beszámoló így is, úgy is kiakaszt. Vagy azért, mert sokkot kapsz tőle vagy mert bődületes badarságnak fogod tartani. De egy biztos: mindenképpen kivált majd valami reakciót belőled.

Ettől a 7 szellembeszámolótól leesik az állad:

A szellemvadászok menekültek a kísértetjárta erődből

A 37 éves Tony Ferguson, és felesége, Beth (42) a szakértői csapatukkal közel egy évtizede vadásznak paranormális tevékenységekre, de semmi sem készíthette fel őket arra, ami a hampshire-i Gosportban található Fort Gilkickerben történt.

Azt mondják, hogy a történelmi erődben tett látogatásuk során egy kamera vérfagyasztó hangok sorozatát rögzítette, köztük gonosz nevetést, lépteket a hátuk mögött, valamint azt a gerinc-bizsergő pillanatot, amikor Tony éles fájdalmat érzett a kezében.

„Általában a nyomozásunk sokkal tovább tart, de csak másfél órát voltunk bent. Fogtam a kamerát, és úgy éreztem, valami van velünk a szobában" - emlékezett vissza Tony.

„Amikor letettem a kamerát, elektromos hangot hallottunk, és fájdalmas sokkot éreztem a kezemben. De az erődben nincs áram, így nem származhatott az épületből.

A csapat ki akart jutni onnan."

A Fort Gilkicker erőd az 1800 -as évek végén épült a Stokes Beach-en, haditengerészeti fegyverként, de az utóbbi években tervezési engedéllyel került forgalomba, hogy luxusotthonokká alakítsák át.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL