Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

7 hihetetlen egybeesés, amire máig nincs magyarázat

Szerző:
Szabó Anna
A különös egybeesések már több mint 2000 éve foglalkoztatják a kutatókat. Mindannyian megtapasztalhattuk már, hogy véletlenek nincsenek, ám csak nagyon kevesen értjük. A megdöbbentő esetek legtöbbjére pedig sehogyan sem tudunk magyarázatot találni. Álljon itt példának néhány, ami nem mostanában esett meg, ám a mai napig rejtély, hogy mi is történt valójában.

 

A furcsa, rejtélyes egybeesések kapcsán egyetlen kérdés merül fel szinte mindenkiben: van-e az egybeesésnek valami titkos jelentése, és milyen ismeretlen erőt képvisel, ha egyáltalán képvisel valamit? Talán léteznek olyan erők a világegyetemben, amelyekről alig, vagy egyáltalán nincs fogalmunk? Bár semmiféle egyetértés, határozott válasz nem létezik a fenti kérdésekre, ám tagadhatatlan, hogy mind a hívőket, mind a szkeptikusokat magával ragadják az ilyen esetek. Minden egybeesés csodálkozást kelt, a legkülönösebb esetek hallatán pedig azonnal szárnyalni kezd a képzelet.

 


 

2. Mrs. Bithell megmagyarázhatatlan tapasztalata

A Hampshire-i Mrs. Eileen Bithell egy rendkívül varázslatos egybeesésről számolt be, amely a családjával történt meg. Elmondása szerint a szüleinek volt egy élelmiszer üzlete, melynek kirakatában már vagy húsz éve lógott egy bekeretezett tábla, tudatva a vásárlókkal: szerdánként az üzlet zárva tart. Néhány nappal a bátyja esküvője előtt levették a táblát, hogy kicseréljék. Mikor azonban kivették a keretből, meglepve vették észre, hogy a feliratot valaha tulajdonképpen egy fénykép hátoldalára írták. Volt azonban egy még nagyobb meglepetés. A kép a Mrs. Eileen Bithell bátyjának menyasszonyát ábrázolta kislánykorában, a bátyja leendő apósának karjaiban. Senki sem tudta, miért használták éppen ezt a fényképet a felirathoz. Akkoriban, amikor a táblát kitették, a család nem ismert senkit ezek közül az emberek közül. Csak húsz év elteltével készült találkozni a két család az esküvő révén.

rejtély
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL