REJTÉLY-MISZTIKA

4 világhíres médium, akik képességeikkel valódi bűneseteket oldottak meg a rendőrséggel

Médiumok. Sarlatánok vagy Isten adta tehetséggel megáldott különleges emberek? Vitatott kérdés, mivel napjainkban is minden bokorból előugrik egy-egy médium. De a sok szén darab között ott csillognak a kivételes képességű, igazi gyémántok, akik képesek az igazságszolgáltatás segítségére lenni ott, ahol hajlandóak megnyílni földöntúli módszereik igénybevételére. Íme 4 világhíres médium, akik kétségkívül sikerrel jártak!

{KEPGALERIA}

Lyn Buchanan

Az eredetileg katonai célokra kifejlesztett távolbalátás módszer legtehetségesebb alkalmazóinak egyike az amerikai Lyn Buchanan. Még évtizedekkel ezelőtt a szigorúan titkos Csillagkapu Projekt informatikai vezetőjeként ismerkedett meg a  tábolbalátással és a telepátia felhasználási technikáival.

1992-ben leszerelt, és egykori társával Mel Riley-el nyitottak egy magánnyomozó irodát New Yorkban, amely képzett távolbalátókkal és médiumokkal próbálja felderíteni a megoldatlan bűntényeket és eltűnési eseteket. Gyakran a két cégtulajdonos is aktívan részt vesz a nyomozásokban.

Akkor szereztek különösen nagy elismerést mikor 2007-ben Buchanan felkutatott egy eltűnt gyermeket, azelőtt, hogy az elmebeteg elrablója végezhetett volna vele, mivel a Taylor házaspár végső elkeseredettségében tőlük kért segítséget. Lyn két napon keresztül koncentrált, mire sikerült mentális kapcsolatot létesített a kislánnyal, aki révén megtudta, hogy a férfi egy épület pincéjében rejtegeti. Buchanan részletesen leírta a helyszínt így a rendőrség kiszabadíthatta a gyermeket, míg az emberrabló életét vesztette a tűzharc során.

 

Forrás: Hihetetlen Magazin

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL