REJTÉLY-MISZTIKA

4 világhíres médium, akik képességeikkel valódi bűneseteket oldottak meg a rendőrséggel

Médiumok. Sarlatánok vagy Isten adta tehetséggel megáldott különleges emberek? Vitatott kérdés, mivel napjainkban is minden bokorból előugrik egy-egy médium. De a sok szén darab között ott csillognak a kivételes képességű, igazi gyémántok, akik képesek az igazságszolgáltatás segítségére lenni ott, ahol hajlandóak megnyílni földöntúli módszereik igénybevételére. Íme 4 világhíres médium, akik kétségkívül sikerrel jártak!

{KEPGALERIA}

Allison DuBois

Amerika leghíresebb médiuma az 1972-ben született arizonai Allison DuBois. Egyébként róla mintázták a Médium c. sorozatot. Allison 6 éves korában, elhunyt nagyapjával történő találkozását követően fedezte fel pszichikus képességeit. Majd 11 évesen egy kihalt utcán tartott hazafelé, ahol egy autó lassított mellette, majd két ismeretlen férfi ugrott elő és megpróbálta berángatni őt a kocsiba. Ekkor váratlanul megszólalt egy hang szólalt a fejében, és arra figyelmeztette, azonnal meneküljön. M agához tért a sokkhatásból és döbbenetes erővel kivetette magát elrablói kezéből és gyorsan elmenekült. Mikor tudomást szerzett arról, hogy a környéken már több hasonló, végzetes kimenetű támadás is történt, Allison úgy érezte, hogy a hang arra utalt, hogy a szellemvilág kiválasztottja lett.

Később „sztármédiummá” vált és elmondása szerint a lelki szemeivel látja az „emberi energiahullámokat” és a testetlen lelkeket, és nem csupán az emberi gondolatokat és a betegségeket, valamint a jövő eseményeit érzékeli, hanem a szellemvilággal is tartja a kapcsolatot. A nemzetközileg elismert pszichikus szakértő, dr. Gary Schwartz az arizonai egyetem kutatóközpontjában négy éven keresztül végzett klinikai és laboratóriumi kísérletekkel igazolta, hogy a médium olyan megdöbbentő és kimagasló eredményekre képes, amelyekre egyszerűen nem adható tudományos magyarázat, ráadásul három kislánya is örökölte adottságait.

Számos esetben nyújtott már segítséget egy-egy elrabolt vagy meggyilkolt áldozat és a feltételezett elkövető megtalálásához, amelyekhez a keresett személy tárgyait és fotóit, valamint a bűncselekmény helyszínéről készített fényképekről támadó látomásait használja fel. Nem mellesleg a Texas Rangers nevet viselő amerikai rendőrségi egység külsős „pszichozsaruja”. Mindezért pénz jutalmat sosem fogadott el, mivel nem ebből él meg, ugyanis van állása. Hozzá kell tenni, hogy az amerikai rendőrség tagadja, hogy valaha is igénybe vette volna a segítségét, de Allison ezt azzal indokolja, hogy a nyilvánosság bevonásával a látnokokat is komoly veszély fenyegetheti, ráadásul egyetlen bíróság sem fogadja el perdöntő bizonyítékként egy médium megérzéseit és állításait.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL