REJTÉLY-MISZTIKA

4 világhíres médium, akik képességeikkel valódi bűneseteket oldottak meg a rendőrséggel

Médiumok. Sarlatánok vagy Isten adta tehetséggel megáldott különleges emberek? Vitatott kérdés, mivel napjainkban is minden bokorból előugrik egy-egy médium. De a sok szén darab között ott csillognak a kivételes képességű, igazi gyémántok, akik képesek az igazságszolgáltatás segítségére lenni ott, ahol hajlandóak megnyílni földöntúli módszereik igénybevételére. Íme 4 világhíres médium, akik kétségkívül sikerrel jártak!

{KEPGALERIA}

Nella Jones

Nagy-Britannia legnépszerűbb médiuma 1932-ben született. Nella Jones egy ellopott festménnyel kapcsolatban végzett nyújtott segítséget. A 17. századi holland festőművész, Johannes Vermeer a Gitáron játszó hölgy 1974-ben tűnt el a londoni Kenwood House gyűjteményéből. Nella elmondása szerint éppen a híradóban bemutatott festményre esett a pillantása, amikor olyan erős víziója támadt az ellopott kép hollétéről, hogy azonnal kapcsolatba lépett a hatóságokkal. A helyi rendőrség persze elutasította a bejelentést, de a bogár annyira motoszkált a főfelügyelő fülében, hogy csak kiszállt a médium által megjelölt helyszínre, ahol csodával határos módon megtalálta a festmény keretét, amely elvezetett a tettesekhez, és a Gitáron játszó hölgy szerencsére sértetlenül előkerült. Ezek után Nella hamarosan országos ismeretségre tett szert és különböző megbízásokat kapott.

Egyik kiemelkedő esete, amikor a „yorkshire-i hasfelmetszőként” emlegetett bredfordi teherautó-sofőr, Peter Sutcliffe elfogásában segédkezett. A 20. század legbrutálisabb gyilkosai közé tartozó férfi ötéves rémuralma alatt, 1975 és 1980 között tizenhárom nőt késelt halálra Észak-Angliában. Az akkor 35 éves férfit 1981-ben tartóztatták le egy igazoltatás alkalmával, mivel egy hamis rendszámtáblával ellátott autóban, amelyben újabb kiszemelt áldozatával beszélgetett. De nála volt még a gyilkosságokhoz használt „eszköztára” is, ami végképp igazolta a rendőrök sze,ében, hogy ki is ő valójában. Különben Nella már két évvel korábban megmondta, hogy a tettes keresztneve Peter, foglalkozása teherautó-sofőr, egy C betűvel kezdődő társaság alkalmazottja, egy hatos számmal jelölt házban él Bradfordban, és bónuszba még a két következő gyilkosság idejét is meghatározta. Mind igaz volt így segítségével a férfi életfogytiglani t kapott.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL