PASISZEMMEL

4 dolog, amit soha ne gondolj magadról, ha boldog párkapcsolatot akarsz - Őszinte pasitanácsok

Azt bizonyára tudjátok drága Hölgyeim, hogy nem érdemes keresni a tökéletes pasit, mert olyan nincs (ahogy tökéletes nő sem). Olyan azonban van, aki nektek mindenben megfelel. Bízzatok abban, hogy ti megfelelőek, alkalmasak vagytok a boldog kapcsolatra, még a szokásaitokon sem kell sokat változtatni. Egyszerűen ismerjétek meg magatokat, és máris megtettétek az első lépést a siker felé!

 

Lehet, hogy olyan nőnek látjátok önmagatokat, akire bármely partner büszke lehetne. Talán így is van, és csak az „önreklámon” kellene javítani egy kicsit, de az is megeshet, hogy egyelőre nem érzitek magatokat túlzottan elragadónak és kívánatosnak. Ne szabad azonban kétségbe esni, ha egy kiszemelt pasival nem jön össze az igazi, mély kapcsolat. Pláne ne kezdjetek bele az önbizalomölő kesergésbe. Semmiképpen ne gondoljátok tehát magatokról az alábbiakat:

{KEPGALERIA}

4. Biztosan nem tudnék boldoggá tenni egy férfit

Hát hogy lehet ilyen ostobaságot gondolni magatokról drága Hölgyeim? Tény, hogy sokunk meg van győződve arról, hogy ő aztán tudja, milyen a számára ideális nő: aranyos, független, bájos, szexis, és 25 körüli. Sokunk azonban nem ragaszkodik a tradicionális értékrendhez, ahogyan ti sem a macsókhoz. Csakhogy még az előbbi fajtához tartozó urak is igen könnyen eltéríthetők az eszményképeiktől, mert igazából minden férfi csak arra vágyik, hogy egy magabiztos nő elismerje, és nagyon szeresse őt. Higgyétek el, néhány öregedő médiasztáron kívül ez szinte minden pasinak elég ahhoz, hogy boldog legyen. Még azoknak is, akikkel titeket összehoz a sors.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL