PASISZEMMEL

4 dolog, amit soha ne gondolj magadról, ha boldog párkapcsolatot akarsz - Őszinte pasitanácsok

Azt bizonyára tudjátok drága Hölgyeim, hogy nem érdemes keresni a tökéletes pasit, mert olyan nincs (ahogy tökéletes nő sem). Olyan azonban van, aki nektek mindenben megfelel. Bízzatok abban, hogy ti megfelelőek, alkalmasak vagytok a boldog kapcsolatra, még a szokásaitokon sem kell sokat változtatni. Egyszerűen ismerjétek meg magatokat, és máris megtettétek az első lépést a siker felé!

 

Lehet, hogy olyan nőnek látjátok önmagatokat, akire bármely partner büszke lehetne. Talán így is van, és csak az „önreklámon” kellene javítani egy kicsit, de az is megeshet, hogy egyelőre nem érzitek magatokat túlzottan elragadónak és kívánatosnak. Ne szabad azonban kétségbe esni, ha egy kiszemelt pasival nem jön össze az igazi, mély kapcsolat. Pláne ne kezdjetek bele az önbizalomölő kesergésbe. Semmiképpen ne gondoljátok tehát magatokról az alábbiakat:

{KEPGALERIA}

3. Gyermekeim vannak, és ez nehezíti a dolgomat

Na és? Nekünk, férfiaknak is vannak gyermekeink. Elváltunk, elveszítettük családunkat, és szenvedünk. Ha hiszitek, ha nem, mi is tudunk olyat, méghozzá az egyedülléttől, ahogyan ti is. Már csak egymásra kell találnotok azzal a pasival, aki hasonló cipőben jár, mint ti. És akkor még egyetlen szót sem ejtettem az igaz szerelemről, amit persze nem akadályozhat meg egyik fél múltja, magával hozott gyermeke és más zavaró körülmény sem. Sok anya talált már párt, nektek is sikerülni fog.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL