EZOTÉRIA

Milyen állattá alakulnál át legszívesebben? - Megmutatja, milyen erők rejlenek a pszichédben

Szerző:
Szabó Anna
Vannak totemállatok, melyek különböző állatfajok szellemi archetípusai, és szellemi védőként játszanak szerepet. Egyesek úgy vélik, hogy ilyen szellemek segítettek korábban a vadászatban, felfedezésben, úszásban, építkezésben, mert ezek az entitások képesek erre. Ám azt is megmutatják, hogy milyen erők rejlenek a pszichédben, és mik befolyásolják a döntéseidet.

 

A zoológiai (állat, görög) és a morfin (görög, forma) szóból származó zoomorfizmus az istenek terminológiája, állati formában való megnyilvánulásuk. A terianthrópia, ami szintén egy görög szó, azaz a vadállat és az antropózis (emberi értelemben) szavakból kialakított összetett kifejezés, amit arra használnak, hogy olyan emberi képességeket írjanak le vele, amikor állattá alakulsz.


Vajon neked mi a totemállatod, és milyen állattá alakulnál át a legszívesebben? Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb állatot, és tudd meg, mire kell figyelned!

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

ezotéria önismereti teszt személyiségteszt pszichológia
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL