Pál apostol

 

Pál a tizenharmadik apostol, akinek munkásságából tudhatunk meg a legtöbbet az apostolok életéről és tevékenységéről. Kezdetben a farizeus irányzatot követte, részt vett a korai keresztények üldözésében. Később a Damaszkuszban lévő keresztények ellen indult, de útközben csodás eseményben volt része  és ő is Jézus Krisztus követőjévé vált. Innen ismeretes a „Pál-fordulás”. Megtérése megadta élete értelmét és Jézus és Isten egyik leghűségesebb, legodaadóbb és legbuzgóbb híve és igehirdetője lett.

Benned ugyancsak ott él a kettőség. Egyszer teljesen reális gondolkodású, földhözragadt vagy, aki csak magában hisz. Máskor meg képes vagy átadni magadat teljes lélekkel és szenvedéllyel az általad választott hitnek, nézetnek, meggyőződésnek. De ha úgy adódik, megint megmakacsolod magadat. Isten szeretné, ha megtalálnád a hitedet úgy, hogy közben nem attól várod életedre a megoldást és a csodákat, hogy aztán ha valami kedvezőtlenül alakuljon, elfordulj tőle. Ha hiszel, tartsd tiszteletben a vallásodat és a benne szerelőket és ne a megsegítésük alapján mérd őket. Azért higgy, hogy az életed szebb, teljesebb legyen, hogy reménnyel és erővel töltsön fel. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL