Eszter

 

Eszter, a zsidó származású lány Ahasvérus király választotta ki a birodalom legszebb lányai közül.  A királyi udvarban volt egy nagyhatalmú ember, Hámán, aki minden tisztviselőnek és alattvalónak megparancsolta, hogy boruljanak térdre előtte. Mikor erre a zsidó származású Márdokeus nem volt hajlandó (aki Hámán tudtán kívül Eszter unokabátyja volt), Hámán igen megharagudva elhatározta, hogy a birodalomban megsemmisíti az összes zsidót és rávette az uralkodót, hogy egyezzen bele. Márdokeus Eszterrel összefogva elmondta az uralkodónak, hogy ő is zsidó származású és felfedte előtte Hámán aljas szándékait. Erre az uralkodó megparancsolta hogy Hámánt akasszák fel. Majd Eszter kieszközölte a királynál azt az engedélyt, hogy a meghatározott napon a zsidók a saját védelmükre fegyvert foghassanak. Így végül nem a zsidók pusztultak el, hanem ők pusztították el az ellenségeiket, akik halálukat akarták.

Te is ilyen okos, bátor, végtelenül nemes és furfangos személy vagy, aki sosem élne vissza a hatalmával, hogy másoknak okozzon vele kárt. Isten arra kér téged, hogy te is állj ki másokért és vedd a védelmedbe őket. Egy olyan erős és karizmatikus személy vagy, aki képes az elnyomottak, a szerencsétlenek bajnoka lenni. Ha tehát úgy hozza a sors, alkalmad van valakin segíteni, ne hagyd cserben, mert a te szavaidnak ereje van!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL