Jeremiás próféta

 

 A róla elnevezett könyv szerint Isten két látomásban hívta a prófétaságra. Prófétai tevékenységét meggyőződéssel kezdte meg, és abban a hitben, hogy a nép majd megtér a szavára. Azonban kezdeti lelkesedése hamar elszállt amikor szavai nem váltak valóra, beszéde hatástalan maradt. A templomban - komor jóslatai miatt - az őrültek közé sorolták és megvetették. Végül azonban minden jóslata bekövetkezett és rengeteg hívőre tett szert.

Ez a baj veled is, hogy hajlamos vagy túl hamar feladni a dolgokat. Ha elsőre nem sikerül, akkor már veszettnek ügynek és kudarcnak könyveled el. Pedig tudod jól, mit kellene tenned, mihez értesz. Tudod, hogy amire vágysz, az életed célja és ez nem véletlen. Isten azt kívánja, erőltesd meg magadat és ne add fel. Amit elérni kívánsz, az szintén az ő műve, arra rendeltettél. De ehhez kitartásra, erőre és türelemre van szükség, de mindenképpen célba fogsz érni. 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL