Mária Magdolna

 

Ne gondolj semmi rosszra, senki sem akar kilyukadni, hogy rosszéletű nő vagy. Bár Mária Magdolna prostituáltként kereste eleinte a kenyerét, Jézus kiűzte belőle a rossz lelkeket és megbocsátotta bűneit, a hivatalos katolikus verzió szerint. Ugyanis más tanítások arról árulkodnak, hogy Magdolna valójában az ősi egyiptomi Ízisz kultusz beavatott papnője volt, és kölcsönösen tanították egymást Jézussal. Illetve sok jel is mutat arra, hogy ő volt Jézus kedvese, akitől még gyermeke is született.

Ez a fajta Magdolna vagy te. Ott van benned a hajlam a spirituálisra, a régi kultuszok újjáélesztésére, amire meg is bízna téged Isten. Akárcsak arra, hogy tárd ki szívedet, mutasd meg milyen érzékeny és érzelem dús nő vagy. Találd meg a párodat, a másik feledet, akivel egésznek érezheted magadat és akit boldoggá tehetsz. Mert te azért élsz, hogy szeress és szeretve legyél.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL