MÁGIA

5 olyan hihetetlenül erős varázslat, amely visszahozhatja az exedet - Jól gondold meg, mert beválik!

Igen, jól gondold meg, hogy valóban visszaszeretnéd-e kapni az expartneredet, exférjedet, ugyanis a varázslat működik. Hozzá kell tenni, csak az abban az esetben, ha ennek így is kell lennie. Ha van még dolgotok együtt, akkor a varázslat kétségtelenül újra összehozhat benneteket. Előbb mérlegelj, és ha tényleg ezt akarod, akkor végezd el az 5 varázslat valamelyikét!

 

Ne feledd, csak akkor fog működni, ha még van dolgotok együtt és csupán arra kellett a szakítás, a szünet, hogy újra egymásra találjatok vagy valamit megtanuljatok. Ám ha továbbra is csak szenvedne egyikőtök vagy rosszul járna, elszalasztaná az igaz szerelmet, akkor nem fog működni. Ha megér neked egy próbát, akkor hajrá! Válassz az 5 varázslat közül!

.

 

 

 

Csak engem látsz varázs

Gyújts 3 db piros gyertyát. Helyezd el őket háromszög alakban.Szükséged lesz egy megtisztított és felszentelt tükörre, amit a háromszög közepébe teszel. Füstölj jázminnal és szantállal.

Miután egy kicsit relaxáltál és felkészültél, nézz a tükörbe és mond: „Elveszett felem szólítalak, jöjj vissza hozzám!”
Itt vizualizáld az expárodat a tükörbe majd így folytasd: „Aki utánam ebbe a tükörbe néz, le nem veszi rólam a szemét. Ha az istenek is úgy akarják, csak engem lát és mielőbb visszatér hozzám.”

Ha akarod, megszólíthatod a kedvesedet, és mond el neki az érzéseidet.

Utána tedd a fényképét a tükör elé és így fejezd be: „Megtöltöm a szívedet, megtöltöm az elmédet, éjjel és nappal rám gondolj, szüntelenül hiányolj és ha végre készen állsz, jöjj el hozzám, s én visszafogadlak szívembe!”

Hagyd egy éjszakára így a tükröt és a képet egymással szemben. A tükröt pedig tisztítsd meg újra, ha más célokra is szeretnéd használni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL