Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 olyan hihetetlenül erős varázslat, amely visszahozhatja az exedet - Jól gondold meg, mert beválik!

Szerző:
Szabó Anna
Igen, jól gondold meg, hogy valóban visszaszeretnéd-e kapni az expartneredet, exférjedet, ugyanis a varázslat működik. Hozzá kell tenni, csak az abban az esetben, ha ennek így is kell lennie. Ha van még dolgotok együtt, akkor a varázslat kétségtelenül újra összehozhat benneteket. Előbb mérlegelj, és ha tényleg ezt akarod, akkor végezd el az 5 varázslat valamelyikét!

 

Ne feledd, csak akkor fog működni, ha még van dolgotok együtt és csupán arra kellett a szakítás, a szünet, hogy újra egymásra találjatok vagy valamit megtanuljatok. Ám ha továbbra is csak szenvedne egyikőtök vagy rosszul járna, elszalasztaná az igaz szerelmet, akkor nem fog működni. Ha megér neked egy próbát, akkor hajrá! Válassz az 5 varázslat közül!

.

 

 

 

Idő visszaforgató báj

Bár nem lehet vele szó szerint visszaforgatni az időt, de egy kis varázslattal hasonló eredményt érhetünk el „mintha” megtörtént volna. Ehhez szükséged lesz egy fekete gyertyára és ezt a varázslatot kivételesen újhold napján kell elvégezned. Gyújtsd meg a gyertyát és füstölj tömjénnel.

Legyen a kezed ügyében egy kis homokóra és két kép rólatok. Az egyik lehetőleg a boldog időkből, ahová mondjuk visszapörgetnéd az időt, ha módodban állna. A másik pedig abból az időszakból, amikor mondhatni megromlott a kapcsolatotok. Ha nincs ilyen képed, írd egy kis papírra a neveiteket és az szakítás évét, esetleg napját is.

Lélegezz mélyeket, tisztítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Amikor teljesen eluralkodott rajtad a nyugalom, mondhatod az igét: „Ami megtörtént az már a múlté, de én mégis fellebbentem a múlt fátylát, hogy visszapörgessem az időt.” Ekkor fordítsd meg a homokórát és így folytasd: „Visszafordítom az idő homokját, visszatérünk oda, ahol még volt boldogság és nem vetült ránk a szakítás árnyéka.” Fogd a cetlit vagy a képet, ami a rossz időszakotokat jelképezi és égesd el egy fémtálban. Majd mond tovább: „Pereg már az idő homokja, a szakítás nem történt meg, szíved még az enyém és a tiéd az enyém, visszatérünk abba az állapotba, amikor még csak a szerelem számított.”
Vizualizáld a legboldogabb időszakotokat, ahová a legszívesebben visszatérnél és mikor lepergett a homok mond: „Ott vagyunk, ahol a sorsunk jóra fordult, most új esélyt kaptunk. Térj vissza hozzám, hogy együtt kijavítsunk, amit elrontottunk!”

Égesd le a fekete gyertyát teljesen és kész is vagy.

mágia varázslat szerelem
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL