MÁGIA

5 olyan hihetetlenül erős varázslat, amely visszahozhatja az exedet - Jól gondold meg, mert beválik!

Igen, jól gondold meg, hogy valóban visszaszeretnéd-e kapni az expartneredet, exférjedet, ugyanis a varázslat működik. Hozzá kell tenni, csak az abban az esetben, ha ennek így is kell lennie. Ha van még dolgotok együtt, akkor a varázslat kétségtelenül újra összehozhat benneteket. Előbb mérlegelj, és ha tényleg ezt akarod, akkor végezd el az 5 varázslat valamelyikét!

 

Ne feledd, csak akkor fog működni, ha még van dolgotok együtt és csupán arra kellett a szakítás, a szünet, hogy újra egymásra találjatok vagy valamit megtanuljatok. Ám ha továbbra is csak szenvedne egyikőtök vagy rosszul járna, elszalasztaná az igaz szerelmet, akkor nem fog működni. Ha megér neked egy próbát, akkor hajrá! Válassz az 5 varázslat közül!

.

 

 

 

Visszahódító bűbáj

Egy rózsaszínű gyertyába karcold bele a nevedet. Kend be mézzel és szórj rá chilit. Rakj köré három magnetitet vagy mágnest úgy, hogy háromszögbe zárja. Gyújts vanília illatú füstölőt. Koncentrálj a vágyadra, miközben a kezedben tartod a kedvesed képét. Aztán csókold meg a képet, gyújtsd meg a gyertyát majd mond az igét: „Mézzel, tűzzel, vassal, de visszakaplak! Lángra lobbantom szívedet, égetően kívánd testemet és lelkemet, mert én úgy vágyom rád, hogy majd elemésztelek. Térj vissza hozzám szerelmem, érezd, amit irántad érzek!”

Most koncentrálj az érzéseidre, gyűjtsd össze úgy, mintha el akarnád neki küldeni egy csomagban, aztán képzeletben lökd az irányába.

Végezd el még nyolc napon át ezt a mágiát!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL