Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

5 olyan hihetetlenül erős varázslat, amely visszahozhatja az exedet - Jól gondold meg, mert beválik!

Szerző:
Szabó Anna
Igen, jól gondold meg, hogy valóban visszaszeretnéd-e kapni az expartneredet, exférjedet, ugyanis a varázslat működik. Hozzá kell tenni, csak az abban az esetben, ha ennek így is kell lennie. Ha van még dolgotok együtt, akkor a varázslat kétségtelenül újra összehozhat benneteket. Előbb mérlegelj, és ha tényleg ezt akarod, akkor végezd el az 5 varázslat valamelyikét!

 

Ne feledd, csak akkor fog működni, ha még van dolgotok együtt és csupán arra kellett a szakítás, a szünet, hogy újra egymásra találjatok vagy valamit megtanuljatok. Ám ha továbbra is csak szenvedne egyikőtök vagy rosszul járna, elszalasztaná az igaz szerelmet, akkor nem fog működni. Ha megér neked egy próbát, akkor hajrá! Válassz az 5 varázslat közül!

.

 

 

 

Szívek vonzásában varázs

Ehhez a varázslathoz szükséged lesz két piros gyertyára. Az a legjobb, ha szív alakúak. Karcold bele az egyikbe a te nevedet és születési dátumodat, a másikba pedig azét, akit vissza kívánsz kapni.

Füstölj rózsa illattal és helyezd a gyertyákat egy rózsakvarcok által kirakott körbe.

Mielőtt neki fognál, meditálj kicsit, koncentrálj a vágyadra, képzeld el, ahogy újra egymásra találtok és összejöttök.

Amikor készen állsz, tedd egymás mellé a két gyertyát, de lehetőleg távolabb egymástól. Gyújtsd meg őket, majd mond az igét: „Hétről-hétre, napról-napra, óráról-órára, percről-percre, egy közelebb kerülünk egymáshoz kedvesem. Már értelek, már érzelek, hadd legyek újra a partnered. Én vagyok a Sors keze, és újra összehozom e két szívet.”

Ezután told egy kicsit közelebb a gyertyákat egymáshoz. Akkora legyen az eredeti távolság, hogy ezt hét napon át végezhesd mindennap ugyanígy. A hetedik napon pedig mikor összefognak érni a gyertyák ezt mond: „Eljött a nap, mikor a két félből újra egy lesz, térj vissza hozzám kedvesem!”

 

mágia varázslat szerelem
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL