MÁGIA

3 varázslat, amit február 1-én, a kínai újév napján kell elvégezni – így mindened meglesz az évben!

Február 1-én veszi kezdetét a kínai újév, ami idén a Tigris jegyében telik, és 2023. január 21-ig tart. A Tigris éve megadhatja neked mindazt, amire vágysz, ez a 3 varázslat pedig segít még közelebb hozni a céljaidat!

Végezd el február 1-én, a kínai újév első napján mindhárom vagy akár csak az egyik varázslatot és gondoskodj arról, hogy meglegyen mindened, amire vágysz az új évben!

 

Életerő igéző ige

Kellékek:

• 12 zöld gyertya
• Egy kis tál ásványvíz
• 1 kép rólad
• Méz
• Ginseng tea/por

A varázslat menete:

Gyújt meg a köralakban elhelyezett gyertyákat. A kellékek legyenek középen. Vedd a kezedbe a rólad készült képet és méz segítségével rajzold fel rá a képen látható egészség szimbólumot. Utána szórd meg ginsenggel, mikor azt mondod:

„Baosheng Dadi áldjon engem, hogy egész évben jó egészségnek örvendjek.”

Utána vizualizáld, hogy csakugyan egész évben majd kicsattansz az egészségtől azután tedd a vízbe a képedet és mondd: „A víz elmossa minden fájdalmamat és betegségemet. A víz megtisztít és megszentel, hogy 12 hónapon át 1 éven keresztül egészséges és élettel teli legyek, mint a makk.”

Hagyd így kellékeket éjszakára. Másnap öntsd ki a szabadba vagy egy virágra a vizes keveréket, a képedet pedig égesd el.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL