MÁGIA

3 varázslat, amit február 1-én, a kínai újév napján kell elvégezni – így mindened meglesz az évben!

Február 1-én veszi kezdetét a kínai újév, ami idén a Tigris jegyében telik, és 2023. január 21-ig tart. A Tigris éve megadhatja neked mindazt, amire vágysz, ez a 3 varázslat pedig segít még közelebb hozni a céljaidat!

Végezd el február 1-én, a kínai újév első napján mindhárom vagy akár csak az egyik varázslatot és gondoskodj arról, hogy meglegyen mindened, amire vágysz az új évben!

 

Az Egyetlen Igaz Szerelmem varázslata

Kellékek:

• 1 piros gyertya
• 1 cetli és toll

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát. Írd fel a cetli egyik oldalára a születési dátumodat és a nevedet. A másik oldalra a képen látható szimbólumot, ami a szerelem jelképe.
Azután a viasszal szívet kell formáznod a jelképre úgy, hogy betakarja az egészet. Közben mondd:

„Kérem a szerelem istenét, Yue Laot, vezesse el hozzám kedvesemet. Kérem, hogy hozza elém, kit nekem szánt az ég. Kérem, hogy hadd találjam meg idén egyetlen igaz szerelmemet, mágnesként vonzza ide hozzám ez a talizmán.”

Többször is megismételheted az igézetet. Közben végig gondolj a célodra, lásd magad előtt, ahogy megtalálod a nagy szerelmet. Mikor megfelelőnek érzed a szívet, hagyd az oltárodon éjszakára, másnap pedig tedd egy biztos helyre, amíg megleled a párodat. Amikor ez bekövetkezett, nincs más dolgod, mint elégetni.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL