LELKIPATIKA

Saját magadat akadályozod! - 6 önkorlátozó hiedelem, mely visszatart az életben

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran nem tudjuk felismerni az elménk ránk gyakorolt hatását. Bizonyos korlátozó hiedelmeket tárolunk magunkban, melyek nem minket szolgálnak és megakadályozzák, hogy az életben elérjük céljainkat és álmainkat. Itt az ideje, hogy megállítsuk ezeket.

Ha nehezen érted meg, hogyan szeresd önmagad, valószínűleg negatív gondolatokkal és korlátozó hiedelmekkel tartod vissza magad. Az a képesség, hogy szeretni tudd önmagad és növeld az önértékelésedet, nem csak valami olyan, amit meg kell tenned, hogy jobban érezd magad, hanem elengedhetetlen része annak is, hogy megszabadulj a „beragadt” érzéstől.

Mindenki elakad egyszer, a legrosszabbakat gondolja mindenről, és szeretne változtatni. Ez tesz minket emberivé. A gondolataid szavakká válnak. A szavak tettekké. Az ismételt tevékenységeid pedig szokásokká, és ezek a szokások növelhetik, vagy csökkenthetik az önértékelésedet.

A változtatás ott kezdődik, ha felismered, hogy probléma van. Az első lépés, hogy beismered, hogy valami nincs rendben és változtatnod kell ezen. A második lépés az, hogy felfedezed a gondolataidat, viselkedésedet. Íme, 6 korlátozó hiedelem, gondolat, mely akadályoz abban, hogy önmagad legyél.
 

lelkipatika hit hiedelem siker
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL