LELKIPATIKA

Saját magadat akadályozod! - 6 önkorlátozó hiedelem, mely visszatart az életben

Gyakran nem tudjuk felismerni az elménk ránk gyakorolt hatását. Bizonyos korlátozó hiedelmeket tárolunk magunkban, melyek nem minket szolgálnak és megakadályozzák, hogy az életben elérjük céljainkat és álmainkat. Itt az ideje, hogy megállítsuk ezeket.

Ha nehezen érted meg, hogyan szeresd önmagad, valószínűleg negatív gondolatokkal és korlátozó hiedelmekkel tartod vissza magad. Az a képesség, hogy szeretni tudd önmagad és növeld az önértékelésedet, nem csak valami olyan, amit meg kell tenned, hogy jobban érezd magad, hanem elengedhetetlen része annak is, hogy megszabadulj a „beragadt” érzéstől.

Mindenki elakad egyszer, a legrosszabbakat gondolja mindenről, és szeretne változtatni. Ez tesz minket emberivé. A gondolataid szavakká válnak. A szavak tettekké. Az ismételt tevékenységeid pedig szokásokká, és ezek a szokások növelhetik, vagy csökkenthetik az önértékelésedet.

A változtatás ott kezdődik, ha felismered, hogy probléma van. Az első lépés, hogy beismered, hogy valami nincs rendben és változtatnod kell ezen. A második lépés az, hogy felfedezed a gondolataidat, viselkedésedet. Íme, 6 korlátozó hiedelem, gondolat, mely akadályoz abban, hogy önmagad legyél.
 

Semmit nem tudok jól csinálni

Ez egy átható érzés lehet az összes szerepben, amiben vagyunk, de az is lehet, hogy egy konkrét területen érezzük ezt, míg máshol jól szerepelünk. Például valami történt évekkel ezelőtt, ami miatt rosszul érezted magad. Az évek során sokat küzdöttél azzal, hogy értelmes, kielégítő kapcsolatokat építs ki az emberekkel. Bár ez az élet olyan területe, ahol elégtelennek érzed magad, szakmai életed nagyon sikeres és kifizetődő lehet. Próbálj meg pozitívan állni a dolgokhoz.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL