Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

Így kérj az Univerzumtól, hogy teljesüljön a vágyad!

Szerző:
Szabó Anna
Most megismerheted azokat a lépéseket és gondolatokat, amelyek segítségével kapcsolatba léphetsz az Univerzummal, és megteremtheted azt, amire vágysz.

Íme, néhány kulcsfontosságú lépés, hogy hogyan kérj az Univerzumtól, hogy teljesüljön.

Tisztázd a vágyaidat

Légy őszinte magadhoz, és tisztázd, mit szeretnél valóban az életedben. Fókuszáld a figyelmedet arra, amit igazán szeretnél, és lásd előre, hogy már megtörtént. Képzeld el, hogy milyen érzés lesz, amikor az álmaid valóra válnak.

Kérésed legyen pozitív és specifikus

Egyértelműen fogalmazd meg a kérésedet. Ne arra koncentrálj, amit nem szeretnél, csakis arra, amit szeretnél megkapni. Például, ne azt kérd, hogy "Ne legyek beteg", hanem inkább azt, hogy "Teljes egészséggel és vitalitással éljek minden nap".

Fejezd ki előre a háládat

Képzeld el, hogy az Univerzum már válaszolt a kérésedre, és légy hálás érte. Ez a hálás attitűd segít növelni a rezgésszintedet és bevonzani az álmaid tárgyát.

Engedd el a kontrollt

Fontos, hogy bízz az Univerzumban és hagyd, hogy az a maga módján járjon el. Ne ragaszkodj mereven az eredményhez és ne próbálj meg minden részletet megtervezni. Engedd, hogy az Univerzum hozza létre a legjobb megoldást és a legmegfelelőbb időzítést.

Figyelj a jelekre

Az Univerzum mindig kommunikál velünk a jelek és a szinkronicitások által. Legyél figyelmes ezekre az apró jelekre, mert általuk irányítást és útmutatást kapsz az álmaid felé vezető úton. Mindig nyitott szívvel és elmével fogadd az Univerzum üzeneteit.

Az álmok valóra váltásához cselekvésre is szükség van

Az Univerzum által küldött lehetőségeket és inspirációkat követve tegyél lépéseket az álmaid felé vezető úton. Légy nyitott a lehetőségekre és bátor a változások terén.

Higgy abban, hogy az Univerzum mindig készen áll arra, hogy segítsen és támogasson téged az álmaid megteremtésében, és bízz a végtelen lehetőségeiben.

Áldás és fény kísérjen az álmaid felé vezető úton!

ezotéria spirituális spiritualitás univerzum ima teremtés
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL