LELKIPATIKA

Éreztél már megmagyarázhatatlan vonzódást? - A titok, ami mágnesként vonzza egymáshoz a lelkeket

Megesett már veled, hogy összefutottál valahol egy vadidegennel, és perceken belül olyan mély és bensőséges kapcsolat alakult ki köztetek, amilyet még a legjobb barátoddal sem létesítettél? Azt az érzést, ami miatt felfigyeltünk erre az illetőre, jóformán lehetetlen szavakba önteni. De mégis mi az, ami annyira vonz minket valakihez, hogy lehetetlennek érezzük távol maradni tőle?

Itt nem csak szimpla fizikai vonzalomról van szó. Bár a külső vonások is igen fontosak, nem azok határozzák meg végső soron, hogy valakit vonzónak találunk-e vagy sem. A fizikum csak egy része ennek az egész jelenségnek. Ez az első, amit észreveszünk valakin, ugyanakkor nem az egyetlen. Gondolj rá úgy, mint a könyvborítóra, ami elárul néhány dolgot az illetőről, de sosem megy túl mélyre. Miközben felfedezzük ezt a spirituális kapcsolatot, ami a mágnesként való vonzódáshoz vezet, fontos, hogy a jelenséget ne keverjük össze a „lelki társak” fogalmával!

Útitársak, nem pedig lelki társak

A világnak több mint a fele hisz a lelki társak létezésében. Eszerint a sors tartogat számodra egy bizonyos valakit, akivel életed hátralévő részét leélheted. A vonzalom, amit bizonyos emberek iránt érzünk, könnyen megmagyarázható olyan paraméterekkel, amiket tudatosan észlelünk. Hasonló értékrendet, világnézetet és hasonlókat keresünk az emberekben, hogy találjunk valakit, akivel megoszthatjuk az élet jelentette nagy utazást. A hozzánk leginkább illő útitársat keressük, és ennek semmi köze a sorshoz vagy a végzethez.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL