LELKIPATIKA

7 jel, hogy Idős Lélek vagy

Jó, ha tudod, az Idős Lelkek újra és újra reinkarnálódnak ugyanebben a Birodalomban, az átlagosnál többször. Nem mindegyikünk teszi ezt, valójában csak a társadalom nagyon kis része. A legtöbben bolygót változtatunk és tovább lépünk.

Ki tehát az Idős Lélek?

Ez a kifejezés széleskörben elterjedt, sokan azonban helytelenül használják különböző okokból. Pedig igenis van mögötte igazság, amit most megpróbálunk felfedni előtted. Az Idős Lélek tehát egy olyan létforma, aki meghatározott okból, ismételten ezt a bolygót választotta. Miért? Valószínűleg valami nagyon fontos dolga van itt. Talán valamitől még el kell szakadnia itt, mielőtt tovább lépne, esetleg földi léte során nem tudott elsajátítani egy nagyon fontos leckét. 

Senki nem tudhatja biztosan, hány életsíkot jártak már be. Ugyanakkor azt tudjuk, hogy a mennyként és pokolként leírt helyek valójában csak sötétebb és világosabb síkjai a létezésnek. Rengeteg ilyen sík van, például a Tündérbirodalom, néhány sámán és boszorkány olyan erővel rendelkezik, hogy képes utazni a Birodalmak között. Mi csak azokról tudunk néhány dolgot, melyek közel vannak ehhez az anyagi síkhoz. 

Térjünk is vissza az Idős Lelkekhez. Ha a következő 7 jel közül legalább 4 rád illik, akkor Idős Léleknek tekintheted magad.
 

4. Kívülről szemléled a dolgokat

Például nem érzel szoros kötődést a születési helyedhez, ott van az otthonod, ahol a szíved. Úgy érzed, a Föld az országod, az otthonod, a gyökered. A dogmák és hagyományok hidegen hagynak, képes vagy az általánosan elfogadott mintákon felül gondolkodni és ez igazán különlegessé tesz téged. Az emberek tanácsért folyamodnak hozzád, te pedig segítesz nekik megtalálni a saját ösvényüket. Tudod miért? Mert már átélted ugyanezeket a problémákat a múltban.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL