LELKIPATIKA

7 jel, amiből megtudod, hogy nem hagyhatod figyelmen kívül a felsőbb éned üzenetét

Mindenki rendelkezik egy olyan intuícióval, ami segít megérezni, ha valami baj van. Te is hallhattál már olyan történeteket, amelyek arról szólnak, hogy a megérzések megóvtak valami veszélyes helyzettől. Ezek az üzenetek lehetnek finomak, egyszerűek, de bonyolultak is. 

Az intuíció olyan, akár egy izom, minél jobban fejleszted, annál inkább erősebbé válik. Hihetetlenül hatékony eszköze a spirituális fejlődésnek. Az alábbi 7 jelből tudhatod, hogy mikor nem szabad figyelmen kívül hagyni a felsőbb énedet…

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3.  Ha útmutató jeleket látsz, és mégis figyelmen kívül hagyod őket

Amikor spirituális utazásban veszel részt, és tudatosan figyelsz magadra, akkor az Univerzum is sok jelet küld neked. Ezek a jelek a felsőbb énednek érkeznek, hogy tudassa veled az Univerzum, hogy jó úton jársz. Egy nő és a férje, életük fontos állomásainál például mindig a szivárványt látták, megismerkedésüknél is, de akár egy új vállalkozás indításakor is.

Ám amikor ellenállsz ezeknek a jeleknek, akkor a szívednek mondasz ellent, és elkezdődik egy energetikai blokk. Sokan csak saját magukra figyelnek, vagy éppen úgy vélik, nincs elég pénz a családjukon kívül arra, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ez a gondolkodás azonban, hibás. Képes vagy úgy látni a világot, mint a saját tudatod kivetülését, meg van erre minden eszközöd. Ha látod a fehér nyulat, kezdd el követni, ne félj felismerni a benned rejlő potenciált.

Üzenet a magasabb énedtől: vedd észre a vágyaiddal kapcsolatos jeleket!

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL