Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

7 jel, amiből megtudod, hogy nem hagyhatod figyelmen kívül a felsőbb éned üzenetét

Szerző:
Szabó Anna
Mindenki rendelkezik egy olyan intuícióval, ami segít megérezni, ha valami baj van. Te is hallhattál már olyan történeteket, amelyek arról szólnak, hogy a megérzések megóvtak valami veszélyes helyzettől. Ezek az üzenetek lehetnek finomak, egyszerűek, de bonyolultak is. 

Az intuíció olyan, akár egy izom, minél jobban fejleszted, annál inkább erősebbé válik. Hihetetlenül hatékony eszköze a spirituális fejlődésnek. Az alábbi 7 jelből tudhatod, hogy mikor nem szabad figyelmen kívül hagyni a felsőbb énedet…

 

 

3.  Ha útmutató jeleket látsz, és mégis figyelmen kívül hagyod őket

Amikor spirituális utazásban veszel részt, és tudatosan figyelsz magadra, akkor az Univerzum is sok jelet küld neked. Ezek a jelek a felsőbb énednek érkeznek, hogy tudassa veled az Univerzum, hogy jó úton jársz. Egy nő és a férje, életük fontos állomásainál például mindig a szivárványt látták, megismerkedésüknél is, de akár egy új vállalkozás indításakor is.

Ám amikor ellenállsz ezeknek a jeleknek, akkor a szívednek mondasz ellent, és elkezdődik egy energetikai blokk. Sokan csak saját magukra figyelnek, vagy éppen úgy vélik, nincs elég pénz a családjukon kívül arra, hogy megvalósítsák az álmaikat. Ez a gondolkodás azonban, hibás. Képes vagy úgy látni a világot, mint a saját tudatod kivetülését, meg van erre minden eszközöd. Ha látod a fehér nyulat, kezdd el követni, ne félj felismerni a benned rejlő potenciált.

Üzenet a magasabb énedtől: vedd észre a vágyaiddal kapcsolatos jeleket!

lelkipatika felsőbb én univerzum jelek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL