KÖZÉRZET

9 jel, hogy dehidratált a szervezeted - Inkább ne próbáld ki, milyen az!

Meglepően sokan nem fogyasztanak elegendő folyadékot, sőt, az ajánlott mennyiségnek még csak a közelébe sem érnek. Márpedig az, hogy a szervezet nem jut elég vízhez, komoly egészségügyi gondokhoz vezet, például emésztési problémák, húgyúti fertőzések, szorongás és krónikus fáradtság.

Mivel víz alkotja a test 60 %-át, az izmok 75 %-át, az agynak pedig a 85 %-át, nagyon komolyan kell vennünk a dehidratáltság kérdését. A kiszáradás nagyon sok testrész funkcióját gátolhatja, ezért érezheted magad letargikusnak, betegnek és depressziósnak, ha nem fogyasztasz elegendő mennyiségű vizet. Azonban, ha tudod, mire kell figyelned, akkor elkerülheted a dehidratáció súlyos szövődményeit.

{KEPGALERIA}

1. A száj, a bőr és a szemek szárazak

A dehidratáltság egyik legkomolyabb jele a bőrön jelenik meg. Ha nem iszol elég vizet, akkor a verejtékkel együtt nem távoznak el a belső méreganyagok, eltömődnek a pórusok, és kialakulnak a pattanások. Ahogy azért is a vízhiány tehető felelőssé, ha nem termelődik elegendő könny a szemekben. A száj szárazsága jelet küld az agynak, hogy több vízre volna szüksége a szervezetnek, ám a száraz ajkak nem csak a száj kiszáradását jelenthetik, hanem más testtájak szomjazását is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL