KÖZÉRZET

7 dolog, amit ne tegyél szeretkezés előtt - Nem is gondolnád, de káros hatással van az egészségedre!

Nem számít, hogy mennyire zökkenőmentes az aktus, mindenki képes hibákat elkövetni előtte vagy utána, ami potenciálisan gyengítheti – ha meg nem öli teljesen – a pillanatot. Egy tanulmány szerint két szerető partner között jó esély van arra, hogy az egyikük elköveti a felsorolt hibák közül legalább az egyiket. Nézd meg a listát és tanulj.

 

Figyelj oda az alábbiakra, és biztosan jó lesz a végkimenetel. Hisz a jó kapcsolat minden területen fontos, de leginkább az ágyban. Nincs jobb módja a stressz enyhítésének, mint egy kis szex, ráadásul nélkülözhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi állapothoz is. Szabályozza a ciklust és késlelteti a menopauza tüneteit, továbbá megfiatalítja a testet, rugalmasabbá tesz, gyorsítja az anyagcserét és erősíti az immunrendszert.

 


 

Fűszerek, melyeket inkább ne

Sok szó esik a csokoládé, az osztriga és az eper hangulatfokozó hatásáról, de vannak olyan ételek, melyek pont ellenkező hatást váltanak ki. A fűszeres ételek hatással vannak a hüvelyi ízekre és szagokra. Bizonyos ételek rossz leheletet, puffadást és gázképződést eredményeznek. Fűszeres ételek fogyasztása után mossatok alaposan kezet, öblítsétek ki a szátokat, mivel a maradék irritálhatja a nemi szerveket.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL