KÖZÉRZET

7 dolog, amit ne tegyél szeretkezés előtt - Nem is gondolnád, de káros hatással van az egészségedre!

Nem számít, hogy mennyire zökkenőmentes az aktus, mindenki képes hibákat elkövetni előtte vagy utána, ami potenciálisan gyengítheti – ha meg nem öli teljesen – a pillanatot. Egy tanulmány szerint két szerető partner között jó esély van arra, hogy az egyikük elköveti a felsorolt hibák közül legalább az egyiket. Nézd meg a listát és tanulj.

 

Figyelj oda az alábbiakra, és biztosan jó lesz a végkimenetel. Hisz a jó kapcsolat minden területen fontos, de leginkább az ágyban. Nincs jobb módja a stressz enyhítésének, mint egy kis szex, ráadásul nélkülözhetetlen a megfelelő fizikai és szellemi állapothoz is. Szabályozza a ciklust és késlelteti a menopauza tüneteit, továbbá megfiatalítja a testet, rugalmasabbá tesz, gyorsítja az anyagcserét és erősíti az immunrendszert.

 


 

Az intimszőrzet igazítása ne közvetlenül az aktus előtt történjen

A legjobb, ha más előző este megcsinálod. A borotválkozás közben ugyanis a bőr legfelső hámrétege sérül, eltűnik, így a szőrtüszők rendkívül érzékenyé válnak. Az apró kiütések fogékonyabbá tesznek a fertőzésekkel szemben, mint például a HPV és a herpesz. A bőrnek idő kell hozzá, hogy borotválkozás után regenerálódjon.  Használj minőségi borotvát, így kevésbé sérülhet a bőröd. Ha a szőrtüszők begyulladnak, kezeld hidrokortizonos kenőccsel. 12 óra elteltével kend be újra.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL