GYERMEK

7 jel, ami arra utal, hogy csemetéd emlékszik az előző életére

Úgy tartják, hogy a gyerekek kb. 3-4 éves korukig képesek emlékezni korábbi inkarnációikra, és ha jobban odafigyelünk, kaphatunk tőlük olyan információt, mely tényként tárja elénk, hogy csemeténk nem a jelenről mesél. Emlékképeik valósággal való összevetése igencsak problémás, ugyanis egy olyan élet mozaikját látják, mely akár évszázadokkal korábban zajlott le.

 

Nagyon sok kisgyerek tesz konkrét kijelentést egy korábbi életére vonatkozóan, gyakran teljesen részletes képet festve arról. A szülők ilyenkor tanácstalanok, általában nem is veszik komolyan, vagy éppen teljességgel figyelmen kívül hagyják ezeket a „meséket". Azonban előfordulhat az is, hogy a poronty olyannyira részletes képet fest le egy korábbi személyiségéről, hogy a szülő is gondolkodóba esik. Ezek a gyerekek gyakran neveznek meg konkrét városokat, ahol régen éltek, elárulják a nevüket, mesélnek korábbi családtagjaikról, életük fontos eseményeiről, sőt, még a haláluk módját is megdöbbentő részletességgel képesek elmesélni. Ezek a történetek általában teljesen hétköznapi eseményeket írnak le, mely nem egyszer a világ távoli sarkában játszódott le.

 


 

Ismeretlen nevek, ismeretlen emberek


Az is megeshet, hogy a gyermeknek van egy „képzeletbeli” barátja, ezért gyakran említ olyan neveket, ismeretlen embereket, akiről fogalmad sincs, kik lehetnek. Tény és való, hogy gyerekként nem olyan könnyű még megkülönböztetni a valóságos dolgokat a fantázia világától, ezért sok szülő úgy gondolja, hogy minden bizonnyal a csemete képzelőereje nagyobb a kelleténél. Ám ha tartósan rendelkezik a gyermek egy ilyen „képzeletbeli baráttal" és ehhez szokatlan tevékenység, viselkedés párosul, akkor ideje foglalkozni a dologgal, hiszen ugyanolyan élőnek fogja érzékelni új játszópajtását. Ha tehát a környezetében nem lelhető fel olyan személy, akiről mesél, érdemes elbeszélgetni vele erről, mert csak úgy derülhet ki, hogy tényleg egy képzeletbeli barát, egy mesefigura áll a mesék mögött, vagy esetleg ennél sokkal többről van szó.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL