Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

A takarítás mágiája, avagy a rendszerezés és a szervezés japán művészete

Szerző:
Szabó Anna
A híres szerző, Marie Kondo könyve, a „Rend a lelke mindennek”, millióknak tanított már meg hasznos dolgokat. Többek között azt, hogyan becsülhetik meg otthonaikat és saját magukat. A könyv arra tanít, hogyan szabadulj meg mindattól, amire már nincs szükséged, és csak az olyan dolgokat tartsd meg, amik igazán örömet okoznak. Most eláruljuk a könyvben rejlő főbb titkokat.

  Először is, minden szükségtelen dolgot távolíts el!


A tökéletes elrendezéshez lehet, hogy bizonyos tárgyakat, bútorokat máshová kell áthelyezned. Először is, döntsd el, hogy milyen típusú lakásban szeretnél élni, milyen otthon szeretnél magadnak. Ennek eredményeképpen képes leszel arra, hogy elfoglald a helyedet a valóságban, és elkezded kialakítani az otthonodat. Mutatjuk, hogyan:

 


 

 

1. Ez a dolog izgalmat okoz, örömöt kelt benned?


Fogj meg minden egyes tárgyat, vedd a kezedbe őket, és tedd fel magadnak a kérdést: „örömet okoz-e nekem ez a tárgy?” Csak azokat tartsd meg, amelyek pozitív érzést váltanak ki belőled. Olyan tárgyakkal vedd körbe magad, amelyek jó érzést keltenek benned. Ne feledd, ez mindenre vonatkozik, a ruhákra, a könyvekre, és fotókra egyaránt.

otthon otthontippek lakás lakberendezés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL