MÁGIA

Húsvéti bőségceremónia – Mágiázz magadnak jólétet és pénzt!

Nemcsak azért különleges a húsvét, mert végre van pár munkaszüneti nap, együtt lehet a család, és megünnepelhetik Jézus feltámadását, hanem azért is, mert kifejezetten mágikus időszaknak számít. Tökéletes alkalom arra, hogy bőséget és jólétet teremts magadnak. Nem bánod meg, ha elvégzed ezt a húsvéti bőségceremóniát!

Húsvét idején szokás termékenységgel, bőséggel, illetve megtisztulással kapcsolatos varázslatot végezni. Csupán néhány dologra lesz szükséged, de ha amúgy is készültél a húsvéti ünnepekre, akkor a nagyja már adott is lesz a varázslathoz! Ha szeretnéd, hogy beköszöntsön életedbe a jólét, ne keljen hiányt szenvedned semmiből és elegendő pénzed legyen, akkor kövesd következő leírást:

A varázslatot húsvét vasárnap kell elvégezned!

Kellékek

3 darab zöld gyertya

Egy kis kosár

Húsvéti motívumok az oltárra: bárány, csibe, nyúl, tojás (legyen köztük egy piros és egy aranyszínű festett tojás)

Aprópénz

Kis üvegben bor vagy akár egy egész

Kis darab kenyér vagy sütemény, édesség

Alma, különféle gyümölcsök

Méz

Tej

A varázslat menete

Fogj egy kis kosárkát és az összetevők egy részét tedd bele. Kerüljön a kosárba bor, sütemény, édesség, gyümölcsök, és egy kis pénzt is. Tetszés szerint díszítheted a kosaradat, amit helyezz az oltár közelébe.

A többi hozzávalót tedd a kidíszített oltárra és gyújtsd meg a gyertyákat. Ülj le egy kicsit, vizualizáld a vágyadat. Lásd magad előtt, hogy beáramlik a bőség és a jólét az életedbe. Amint felkészültél lélekben, vedd kezedbe a kosarat és mondd:

Van mindenem, ami kelhet, ételem és italom, jó egészségem és boldogságom, elég pénzem ahhoz, hogy kényelmesen eléldegéljek. Amim van, azt megosztom másokkal, hogy ők is olyan szerencsések legyenek, mint amilyen én vagyok. Ezért kérem a Jó Istent, adjon nekem még több bőséget, hogy én is többet adhassak másoknak.”

Ezt a kosarat tedd félre és vedd elő azokat, amiket félretettél. A ceremónia másik felét a szabadban kell elvégezned vagy jobb híján egy kis cserepet és földet is használhatsz. Ugyanis a maradék bort, tejet, mézet, magvakat és süteményt, bele kell szórnod a földbe és betemetni e szavakkal: „Föld Istennő adott, és én elvettem, most visszaadom, hogy újra termékeny legyen. Kérem a Jóságos Istennőt, hogy adjon nekem még többet, hogy én annál is többet szolgáltathassak vissza a Földnek. Ha én jólétben élek, mások is abban fognak, ezt megígérhetem az Isten és Istennő színe előtt, kiknek boldogságomat köszönhetem.”

Ezzel kész is vagy. Temesd el a kellékeket, takard be földdel. Másnap pedig add oda egy rászorulónak, vagy egy templomnak a félretett, másik kosaradat. Így lesz teljes a varázs és ér körbe a bőség.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL